Lista fajna, ale pojawienie się na niej Adele i Gotye to lekka przesada
jak dla mnie super - to jest top wszechczasów, a nie top staroci, więc bardzo dobrze, że pojawiło się coś nowego, tym bardziej, że jest to np.laska, która na sukces nie zarobiła pokazywaniem gołego zadu martin.h - Pon 02 Sty, 2012
Lista fajna, ale pojawienie się na niej Adele i Gotye to lekka przesada
jak dla mnie super - to jest top wszechczasów, a nie top staroci, więc bardzo dobrze, że pojawiło się coś nowego, tym bardziej, że jest to np.laska, która na sukces nie zarobiła pokazywaniem gołego zadu
I dlatego takie listy nigdy nie będą obiektywne, może gdyby spróbować to przedstawić w matematyczny sposób Bart - Czw 12 Sty, 2012 martin.h - Pią 13 Sty, 2012
Veronica Falls to czwórka z Londynu grająca muzykę alternatywną z dużą domieszką noise popu. Debiutancki krążek wydali we wrześniu zeszłego roku, i póki co gra non stop w moim odtwarzaczu
martin.h - Wto 17 Sty, 2012 Ostatnio wróciłem do The Smiths, piękne są te utwory
PiTT - Śro 18 Sty, 2012 kurde ja to mam nosa
pisałem że nie czaję tego całego poruszenia tą osobą... no i chyba nie jestem odosobniony
obejrzałem kawałek i wyłączyłem
http://kultura.gazeta.pl/...rday_Night.htmlmartin.h - Śro 18 Sty, 2012 Rzeczywiście kiepsko wyszedł ten występ, słyszałem wczesniej kilka wystąpień live i było całkiem OK. Może chwilowa niedyspozycja, stres ?
Mimo wszystko ja dalej jestem zajarany kosmita - Śro 18 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
Mimo wszystko ja dalej jestem zajarany
ach Ty maistreamowy hipsterzePiTT - Czw 19 Sty, 2012 ciekawostka
Ale karierze Del Rey od początku towarzyszą kontrowersje. Fani z jednej strony chwalą jej ciekawą barwę głosu, stylistykę utworów i wpadające w ucho melodie, z drugiej wokalistka cały czas zmaga się z zarzutami, że za jej sukcesem stoi sztab specjalistów od marketingu (jednym z argumentów jest to, że jest córką milionera), a nie ona sama.
właśnie tak się zastanawiałem jakie pieniądze miały stać za tą cała wykreowaną sztuczną gwiazdką
od początku mi to mega tandetą zajeżdżało co zresztą napisałem jakiś czas temu martin.h - Czw 19 Sty, 2012 Ziom, Twoje zdanie, ja i tak mam je głęboko gdzieś PiTT - Czw 19 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
Ziom, Twoje zdanie, ja i tak mam je głęboko gdzieś
słabe że jarasz się tandetną szmaciarą, ale mam to w dupie Anonymous - Czw 19 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ziom, Twoje zdanie, ja i tak mam je głęboko gdzieś
słabe że jarasz się tandetną szmaciarą, ale mam to w dupie
tylko ze tu masz to płytko w dupie , Marcin głęboko PiTT - Czw 19 Sty, 2012 hehehe, żarciki takie
jedni się jarają czarnuchami gibającymi się w rytm pierdzącego psa a inni Michałem Szpakiem... Bonczek - Czw 19 Sty, 2012 Michał Szpak - jak go pierwszy raz zobaczyłem w TV to powiedziałem, że fajna dupa