Bart - Pon 20 Sie, 2012 to Bytom, nie Katowice M - Pon 20 Sie, 2012 A napisane że obwodnica Katowic?Bart - Pon 20 Sie, 2012 M - Pon 20 Sie, 2012 Dobra jestem koniem i przygrzało mi słońce.
W każdym razie zobacz ile kosztował warszawski kawałeczek S8 Bart - Pon 20 Sie, 2012 Ceny gruntów w okolicy Wawy i Bytomia pewnie nieco się różnią.M - Pon 20 Sie, 2012 Można było grunty przywieźć z Bytomia...Anonymous - Pon 20 Sie, 2012
M napisał/a:
200mln - podziwiam Katowice za gospodarność, za 200mln w wawie to by może wiadukt wybudowali...
Ja za 8 lat budowy Chciałbym żeby moja tyle trwała Maciusiowy - Wto 21 Sie, 2012 http://wiadomosci.onet.pl...-wiadomosc.htmlBart - Wto 21 Sie, 2012 Dla mnie już za późno na edukację mi - Czw 23 Sie, 2012
Cytat:
Wczoraj prokurator oddał pod dozór policji dwóch mężczyzn zatrzymanych we wtorek przed południem przez policjantów do walki z przestępczością gospodarczą. Jeden z zatrzymanych za kradzież mienia znacznej wartości za kratkami może spędzić 10 lat. Drugiemu za paserkę grozi do 5 lat więzienia.
We wtorek policjanci do walki z przestępczością gospodarczą zatrzymali 27-letniego mężczyznę i jego kolegę, którzy chcieli wzbogacić się cudzym kosztem. Zatrudniony w dziale księgowym 27-letni pracownik jednej z instytucji finansowych w Bytomiu, dokonał z konta firmy dwóch przelewów na łączną kwotę 1000 000 zł. Po kradzieży pieniędzy nie zjawił się więcej w pracy.
O popełnieniu przestępstwa została powiadomiona bytomska policja. Funkcjonariusze do walki z przestępczością gospodarczą zatrzymali we wtorek w Katowicach 27-latka i jego znajomego. Stróże prawa odzyskali 630 000 zł. Zabezpieczyli ponadto nową hondę civic zakupioną za skradzione pieniądze. Pozostałą część pieniędzy mężczyzna wykorzystał na spłatę zobowiązań, wycieczkę do Holandii i dobrą zabawę.
27-letni były pracownik instytucji finansowej usłyszał zarzut kradzieży mienia znacznej wartości za co grozi mu do 10 lat za kratkami. Jego 22-letni kolega, który otrzymał część gotówki w prezencie odpowie za paserstwo, za co w więzieniu może spędzić nawet 5 lat. Zatrzymani noc spędzili w policyjnym areszcie. Wczoraj stanęli przed prokuratorem, który oddał ich pod dozór policji.
was79 - Pią 31 Sie, 2012 Mały przeciek: takie cudo zawitało do Bytomia i zostaje podobno na dłużej M - Pią 31 Sie, 2012 Takie coś to aż szkoda wyciągnąć z garażu Bart - Sob 01 Wrz, 2012 ...bo zardzewieje M - Sob 01 Wrz, 2012 Bo szkodaBart - Sob 01 Wrz, 2012
was79 napisał/a:
Mały przeciek: takie cudo zawitało do Bytomia i zostaje podobno na dłużej Obrazek
Mały ten Bytom - nie dalej jak dziś widziałem tę deltę - jechała o własnych siłach, całkiem sprawnie. Brat potwierdzi - jechał za mną swoją bezawaryjną toyotą - na sznurku, za starym włosko-francuski dostawczakiem