Chyba kolega Piotrek oglądał ten film Czy mama o tym wie? (i o tym że cpiesz?)bizon - Czw 24 Sty, 2013
M napisał/a:
Obejrzałem Arlington Road - bardzo dobre kino Dzięki
rowniez.
jednak go juz kiedys ogladalem, ale daawno temu.
rowniez uwazam, ze dobry film.Bonczek - Czw 24 Sty, 2013 Właśnie wróciłem z "Niemożliwe" -> http://www.filmweb.pl/fil...iwe-2012-586390
Historia bardzo wzruszająca, ale raczej nudno przeniesiona na ekran. Jak komuś brakuje przytulania to polecam zabrać dziewczynę Jakarti - Pią 25 Sty, 2013 kurde, mam zapro na poniedzialek. isc czy nie? martin.h - Sob 26 Sty, 2013 Nowy film braci Coen, od 8 lutego w kinach w Stanach, a polskiej premiery póki co jeszcze nie określono
PS: nie wiem dlaczego, ale nie działa mi to nowe wklejanie filmów martin.h - Sob 26 Sty, 2013 "Sugar Man" - niezwykły, zaskakujący, poruszający.
Wspaniała opowieść o niezwykle utalentowanym i bardzo skromnym człowieku. Opowieść o prawdziwym artyście, o człowieku którego kariera zakończyła się równie szybko jak szybko się rozpoczęła, ale gdzieś tam na drugim końcu świata...
Polecam każdemu kto lubi dobrą muzykę i filmy dokumentalne
Bart - Sob 26 Sty, 2013 Marcin, kurvva, weź zbastuj.
Na tyle skutecznie strollowałeś tematy o dupach i muzyce, że doczekałeś się własnych (powszechnie ignorowanych) edycji pt. "pokraki Chochałsa" i "jestem ultrahipsterem i znam się na muzyce - Marcin Chochałs", teraz bierzesz się za wątek filmowy. Wrzucaj tu ze 2 filmy na miesiąc, miej umiar.martin.h - Sob 26 Sty, 2013 Jestem bogaty, mam pieniądze na więcej biletów niż 2/miesiąc i mam Cię w dupie M - Nie 27 Sty, 2013 Threads:
http://www.imdb.com/title/tt0090163/
Film o nuklearnej apokalipsie cywilizacji.
Bardzo ciężki film, smutny, dołujący ale warto obejrzeć.
Jak go obejrzałem to nasz świat wydaje się 100x piękniejszy niż dotąd.
Polecam na spi.erdolenie sobie niedzieli.
Michał - Nie 27 Sty, 2013
martin.h napisał/a:
Jestem bogaty, mam pieniądze na więcej biletów niż 2/miesiąc i mam Cię w dupie
ziom - nie ...
Bartek LTL ma racje... zbastuj stary i zmień te butymartin.h - Nie 27 Sty, 2013 Dziękuję. Przepraszam. Do widzenia. Mam nadzieję, że uszczęśliwię tym kilka osób na forum Maciusiowy - Nie 27 Sty, 2013
Bart napisał/a:
Marcin, kurvva, weź zbastuj.
Na tyle skutecznie strollowałeś tematy o dupach i muzyce, że doczekałeś się własnych (powszechnie ignorowanych) edycji pt. "pokraki Chochałsa" i "jestem ultrahipsterem i znam się na muzyce - Marcin Chochałs", teraz bierzesz się za wątek filmowy. Wrzucaj tu ze 2 filmy na miesiąc, miej umiar.