Kenet - Wto 09 Cze, 2015 To jest w sumie ciekawe bo na Jastrzębiu nie pytają, a na Poznaniu nie wiem. Ja się cieszę, że 10 lat temu zrobiłem A i B. Teraz jakieś profile kierowcy, 3 kategorie, pokręcona teoria i sam egzamin.Janusz - Śro 10 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
Teraz jakieś profile kierowcy
co ?? bo właśnie robię na A i nic o czymś takim nie wiem arssss - Śro 10 Cze, 2015 Bo jesteś stary to o czym Kenet pisze jest dla młodszych.Bonczek - Nie 14 Cze, 2015 Jaka crossowke celujesz? Pamiętasz jak zawsze mówiłem o supernogi? Właśnie od crossowki sie to wzięło GeKo - Nie 14 Cze, 2015 Albo jedzie się do UK wymienić prawko z B i odbierasz A i B razem
Kenet cross czy enduro celujesz?Kenet - Nie 14 Cze, 2015 Marka bez różnicy, ~450 w 4T. Co się trafi, może być bez prawa rejestracji.
Tymczasem:
Coś tam się upala Janusz - Pon 15 Cze, 2015
GeKo napisał/a:
Albo jedzie się do UK wymienić prawko z B i odbierasz A i B razem
ze co ?? i dlaczego sie tereaz dowiaduje dopiero ??Janusz - Pon 15 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
~450 w 4T
jak chcesz typowo do upalania po krzakach i torze, to lepiej 250 Ryba - Pon 15 Cze, 2015 Kup CRF'kę 450 =]
Posrany sprzętKenet - Pon 15 Cze, 2015 Jeździłem KTMem 450 w czterosuwie i jest to optymalny sprzęt. 250 to by trzeba było brać dwusuwa żeby to jakoś szło
to jest faworyt, może pojadę po niego na dniach siema - Pon 15 Cze, 2015 Kenet dawno nie miałeś nic złamanego?
Mnie crossy kojarzą się tylko ze złamaniami- paru znajomych jeździło i każdy miał po kilka kontuzji. Koniec końców wszyscy crossy odstawili. Nie wiem jak 450 czterosuw ale faktem jest, że fajnie szły te 250tki w dwusuwie.GeKo - Pon 15 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
Marka bez różnicy, ~450 w 4T
Grubo lecisz. Bardzo fajnie już się sprawdza Yamaha WR250.
Pamiętam zawody w podjeździe na Mosorny Groń w Zawoji. Wielu w mocniejszych maszynach nie dało rady a WR 250 podjeżdżały.
Janusz napisał/a:
ze co ?? i dlaczego sie tereaz dowiaduje dopiero ??
Też byłem zdziwiony.Janusz - Pon 15 Cze, 2015
GeKo napisał/a:
Janusz napisał/a:
ze co ?? i dlaczego sie tereaz dowiaduje dopiero ??
Też byłem zdziwiony.
dawaj jakieś szczegóły co i jak.Kenet - Pon 15 Cze, 2015 Grubo nie grubo - generalnie wychodzę z założenia, że lepiej kupić docelowy sprzęt i się go nauczyć niż kupić słaby i zaraz zmieniać. Jeździłem 450ką i osiągi ma w sam raz.
A co do złamań to ja wiem co i jak, ale gdybym miał w obawie o zdrowie nie robić tego co mnie jara to co ja miałbym za życie...Alexxx - Pon 15 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
A co do złamań to ja wiem co i jak, ale gdybym miał w obawie o zdrowie nie robić tego co mnie jara to co ja miałbym za życie...