jozekrj - Nie 04 Lis, 2012 martin.h, ale weszło Daewoo a bardzo pomogły im związki a dokładniej ich kierownictwo
To oni rozpieprzyli fabrykę
Bart, nie wiem czy skoda miała takie nowoczesne fabryki. FSO raczej przestarzałe nie było.mi - Pon 05 Lis, 2012 ta - porównujcie FSO do Skody jozekrj - Pon 05 Lis, 2012 no teraz nie ma to sensu ale na przełomie lat 80 i 90 nie było przepaści technologicznej miedzy tymi fabrykamimi - Pon 05 Lis, 2012 srał pies fabryki. FSO to firemka, która wypuściła 1,5 własnego modelu i nie ma historii niemal. Skoda to zupełnie inna liga.Jakarti - Pon 05 Lis, 2012 byo?
http://wyborcza.biz/bizne...aut_Alpine.htmlkaroluPL - Pon 05 Lis, 2012
ta nowa ibiza cupra wygląda całkiem nieźle.. a w porównaniu do nowego clio to nawet piękna jest siema - Śro 14 Lis, 2012 No!
Niedawno "wycieklo" ze ma byc 1,6 litra i 250KM, teraz juz 3 litry i 300KM. Chodza tez sluchy o 8mio biegowym automacie I ma nie byc wersji 3 drzwiowej siema - Śro 14 Lis, 2012 Dwa litry, nie trzy.
A cała reszta- no cóż, świat idzie do przodu.
Ja tam się cieszę, że może będzie 2.0 turbo, bo te 1.6 turbo to taka pojemność, że i tak z rastą w klasie iQ - Śro 14 Lis, 2012 Rzeczywiscie 2 litr, nie 3. Automat ma byc 2 sprzeglowy czyli w stylu DSG. I waga ponizej 1300kg. Ponoc celem jest by byl szybszy od megane 3 rs na nurburgringu.rasta - Śro 14 Lis, 2012 B-Rey - Śro 14 Lis, 2012 beka Janusz - Śro 14 Lis, 2012
iQ napisał/a:
Ponoc celem jest by byl szybszy od megane 3 rs na nurburgringu.
kiedy producenci samochodów usportowionych zrozumieją, ze ich celem powinno być bycie szybszym na Ułężu od Morsa Rasty ??rasta - Śro 14 Lis, 2012 Jeszcze sporo czasu upłynie, na razie patsząc po Renuarze to zmierzają w złym kierunku Vlodarsky - Śro 14 Lis, 2012
Cytat:
ta nowa ibiza cupra wygląda całkiem nieźle.. a w porównaniu do nowego clio to nawet piękna jest
Renault z Seatem zrobili auto we współpracy tak jak PSA z Fiatem dostawczaki ?