No właśnie co do hackintosha to jeśli ma być z tym problem to sobie daruję bo to ma być narzędzie pracy.
Co do laptopów serio jest tak źle? Zrobiłem mały "risercz" i bardzo wielu programistów ios używa własnie macbooka air 13" - bo tutaj niema wymagań wydajnościowych.
Niestety apple sobie tak sprytnie wymyśli że na iosa można budować aplikacje tylko na macu więc nie mam wyjścia. Widziałem macbooki air w cenie 2-2,5k na allegro.dzik - Sob 23 Mar, 2013 mam air, jest to dobry sprzęt ale na szczęście jest na gwarancji bo mam już trzecią płytę głównąM - Sob 23 Mar, 2013
dzik napisał/a:
bo mam już trzecią płytę główną
O rany...
Jak żyć...
Muszę zrobić burzę mógzu...zefir - Nie 24 Mar, 2013 Tez polecam maca mini :)fajna cena jak nas MacOS i nieźle parametryM - Nie 24 Mar, 2013 Musi byc lapek... i minimum 10.7 wiec bede musial kupic cos z II polowy 2011.zefir - Pon 25 Mar, 2013 kurdens M i MacosX i MacBook
M - Pon 25 Mar, 2013 Niestety nie jestem szczęśliwy z tego powodu ale zawodowo nie mam wyjścia.zefir - Pon 25 Mar, 2013 bedziesz zadowolony ale ile dla mnie ajfony i ajpady to ograniczona systemowo bzdura . to korzystanie z macosx i kompy appla ( w sensie mojego imaca i kumpla mac mini) to mega sprawa , zajebiscie wydajne i bezproblemowe i ta sama specyfikacja na windzie i macOSx jest na korzyść MacosXzefir - Pon 25 Mar, 2013 chociaz jak mialem na weekend macbook air 11 to wogole zajebioza , super lekki i mega poreczny (mozna na nim tez robic kanapki -sprawdzone ) ale cena miazdzy M - Pon 25 Mar, 2013 rozumiem..
pewnie teraz cos zakupie w uzywce, wydatek spory ale to inwestycjapP - Pon 25 Mar, 2013
zefir napisał/a:
ta sama specyfikacja na windzie i macOSx jest na korzyść MacosX
cena też zefir - Pon 25 Mar, 2013 nie wszystko da sie na hajs przeliczyć Jakarti - Pon 25 Mar, 2013
zefir napisał/a:
nie wszystko da sie na hajs przeliczyć
widzę, że nie byłeś w Warszawie pP - Pon 25 Mar, 2013 Zefciu ok design, wykonanie może tak
ale jak postawisz maca za 5k i pcta za 5k obok siebie to nie powiesz mi, że wydajność ta sama
pomijam fakt, że za design i wykonanie płaci się drugiej tyle ceny jak za pctaM - Pon 25 Mar, 2013 W macu placi sie chyba za znaczek.
Gdyby nie wylacznosc na kompliowanie na ios to nigdy w zyciu nie zrezygnowalbym z ubuntu 10.04 jest przekozakiem.