mikan - Czw 10 Wrz, 2009 mam ale nie oddamAnonymous - Czw 10 Wrz, 2009 witam
jestem Ogór i od tygodnia posiadam Golfa V GTI, narazie seria ale jak na świerzaka (niedowno zdane prawko) i tak za dużo wcześniej miałem Corrado G60 i Golfa II VR6 ale to było przed zdaniem prawka i dużo się tym nie najeździłemAnonymous - Czw 10 Wrz, 2009 Witaj, Zajebistą historie masz spod znaku Vw , Masz siostrę ??
podjechałeś swoim autem na egzamin? Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009 Witaj ogor
może Ty mi wytłumaczysz co ludzie widzą w deutschetaczken spod znaku vw? bo ja do tej pory tego nie pojmuję PiTT - Czw 10 Wrz, 2009 witamy Mick - Czw 10 Wrz, 2009 Witaj młody miłośniku marki VW, żeby przygda z GTI nie zakończyła się na jakimś drzewie ze względu na młody wiek jak i ułanską fantazje Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009
grifin010 napisał/a:
Witaj, Zajebistą historie masz spod znaku Vw , Masz siostrę ??
Człowieku Polubiłem Cie
brata mam, może być?
michool_vt napisał/a:
siema
podjechałeś swoim autem na egzamin?
jak zdawałem nie miałem swojego auta
AndreXSi napisał/a:
Witaj ogor
może Ty mi wytłumaczysz co ludzie widzą w deutschetaczken spod znaku vw? bo ja do tej pory tego nie pojmuję
witam
po nicku przewiduje, że i tak nie dam rady
PiTT napisał/a:
witamy
witam
Mick napisał/a:
Witaj młody miłośniku marki VW, żeby przygda z GTI nie zakończyła się na jakimś drzewie ze względu na młody wiek jak i ułanską fantazje
jak na razie się nie zapowiada, powoli zbieram exp'a i nic ponad siły nie robie na drodze a z fantazją też bym nie przesadzał, w normie jestAnonymous - Pią 11 Wrz, 2009
ogor napisał/a:
po nicku przewiduje, że i tak nie dam rady
spróbuj, jestem otwarty na argumentyfydi - Pią 11 Wrz, 2009
Cytat:
spróbuj, jestem otwarty na argumenty
a tak poza tym witam nowychVlodarsky - Pią 11 Wrz, 2009
AndreXSi napisał/a:
spróbuj, jestem otwarty na argumenty
na argumenty może i otwarty ale czy uznasz je za istotne ? wątpię... pP - Pią 11 Wrz, 2009
ogor napisał/a:
jak na razie się nie zapowiada, powoli zbieram exp'a i nic ponad siły nie robie na drodze a z fantazją też bym nie przesadzał, w normie jest
każdy z nas był młody i wie jak to jest - także nieładnie kłamać w żywe oczy!
witaj!Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009
Cytat:
brata mam, może być?
Mi sie ucieszy CHRZANEK - Pią 11 Wrz, 2009 Witaj ogór