witam
jestem Ogór i od tygodnia posiadam Golfa V GTI, narazie seria ale jak na świerzaka (niedowno zdane prawko) i tak za dużo wcześniej miałem Corrado G60 i Golfa II VR6 ale to było przed zdaniem prawka i dużo się tym nie najeździłem
zacna przeszłość, witamy na pokładzie ! Jacek - Sob 12 Wrz, 2009 ogor, trochę przypałowo tak bez prawka jeździć, nie lubię takich ludzi i na dodatek młokosów bez doświadczenia, vr6gtituboszajs
witamMaciusiowy - Sob 12 Wrz, 2009
jacek czajka napisał/a:
ogor, trochę przypałowo tak bez prawka jeździć, nie lubię takich ludzi i na dodatek młokosów bez doświadczenia
agrii, nie ma się czym chwalicAnonymous - Śro 23 Wrz, 2009 witam wszystkich
jestem Paweł i posiadam autko pod tytułem Clio Williams
pozdrawiambizon - Śro 23 Wrz, 2009 witoj. foty fury i siostry wklej.Stacho - Śro 23 Wrz, 2009 to to takie złote z allegro ?k-mart - Śro 23 Wrz, 2009 samochod posiadasz najlepszy mozliwy
witam Młody Papież - Śro 23 Wrz, 2009 to wkońcu punto czy klijo?k-mart - Śro 23 Wrz, 2009 eeeee.....
panda!
tak?filomatic - Czw 24 Wrz, 2009 witam!
rodzice nazwali mnie Filip, mieszkam w Poznaniu i śmigam tymczasowo czerwonym Citroenem ZX w wersji Volcane z 91 roku. Jest trochę stary i sporo pali, dlatego przymierzam się do czegoś świeższego (Saxo VTS). Powiedzmy, że jestem w trakcie kumulowania funduszów
a tymczasem pozdrawiam wszystkichpP - Czw 24 Wrz, 2009 WITAJ
poka foty zxa... zadbany?
ps. uważaj na Vlodarskiego.. strasznie nie lubi franzucówfilomatic - Czw 24 Wrz, 2009 niestety trafił w moje ręce niezbyt zadbany, a że jestem studentem to moja kieszeń nie pozwolila mi narazie na wielkie renowacje Dlatego zrobiłem co w mojej mocy by nadać mu ducha sprzed 20 lat
Jestem estetą (pedantem) więc w środku jak nówka z zewnątrz uważam, że jest nieźle jak na ten wiek.pP - Czw 24 Wrz, 2009 fura fajna ale z całym szacunkiem szukaj vtsa!