106 - Pon 30 Lis, 2009 bylo bylo...ze niby ten z pachonskiego zostal przeniesiony gdzies do tarnowa (?)vojt3k - Pon 30 Lis, 2009 w Tarnowie w Technikum Mechanicznym jest bodajże jakiś tor, coś mi się obiło o uszy..Janusz - Pon 30 Lis, 2009 http://www.gokarty.is.net.pl/index.php?strona=tor
dobra to chyba ten kiedyś jak szukałem, to w Tarnowie mi jakiś inny wyskoczył który nie był jakoś specjalnie długi i nie wiedziałem czy mi się miejscowości pomyliły czy to tamten , ale tu rekord 31 sec wiec trochę toru jest vojt3k - Pon 30 Lis, 2009 coś Bębenki mówiły kiedyś ze gdzieś jeżdżą u siebie ale nie pamiętam gdzie dokladnie...Anonymous - Wto 01 Gru, 2009 Otwarcie Nowego Toru WRT Karting !!!
WRT Karting w Tychach!!! Jedyny kryty tor na śląsku!!! Ruszamy 04 grudnia !!!
W pierwszym dniu otwarcia wszystkie przejazdy prawie połowę taniej : przejazd 8 minut zamiast 25zł tylko 15 zł. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy 4 grudnia od 12.00 przy ul. Przemysłowej 55 w Tychach. Więcej informacji na temat toru znajdą państwo na stronie www.wrt-karting.eu
ja pi@rdole, dlatego nie trawię tego narodu
są wyjątki i jest sporo osób które lubię, ale z defaultu mam ustawiony negatyw ew. neutralGaydek - Wto 01 Gru, 2009
To jakieś 35 km ode mnie.anjas - Wto 01 Gru, 2009
Gaydek napisał/a:
To jakieś 35 km ode mnie.
dobra, gdzie byłeś w nocy? Masz świadków?
(a osiołka szkoda... co za chuje)Gaydek - Wto 01 Gru, 2009