nox - Wto 01 Gru, 2009 Co za wstyd masakra jak czytam takie tematy aż się gotuje we mnie .martin.h - Wto 01 Gru, 2009 A potem się dziwimy dlaczego Hitler chciał nas wybić.iQ - Wto 01 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
A potem się dziwimy dlaczego Hitler chciał nas wybić.
bez przesady martin.h - Wto 01 Gru, 2009
iQ... napisał/a:
martin.h napisał/a:
bez przesady
Może i jest to kontrowersyjna wypowiedź, ale Polacy mają we krwi kombinatorstwo i złodziejstwo. Jesteśmy chyba jedynym narodem, który potrafi zakapować i zniszczyć swojego (czyt. Polaka). Wystarczy popatrzeć na czasy II wojny światowej, gdyby nie nasze kombinatorstwo i kapowanie to być może wojna skończyła by się wcześniej. Spójrz na inne narody, choćby obecnych licznie w Polsce Cyganów czy Wietnamczyków, każdy sobie pomaga, trzymają się razem. A teraz spójrz na sytuację na Wyspach Brytyjskich i Polaków.M - Wto 01 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
tu akurat Martin przyjeb.ałeś po całościM - Wto 01 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
iQ... napisał/a:
martin.h napisał/a:
bez przesady
Może i jest to kontrowersyjna wypowiedź, ale Polacy mają we krwi kombinatorstwo i złodziejstwo. Jesteśmy chyba jedynym narodem, który potrafi zakapować i zniszczyć swojego (czyt. Polaka). Wystarczy popatrzeć na czasy II wojny światowej, gdyby nie nasze kombinatorstwo i kapowanie to być może wojna skończyła by się wcześniej. Spójrz na inne narody, choćby obecnych licznie w Polsce Cyganów czy Wietnamczyków, każdy sobie pomaga, trzymają się razem. A teraz spójrz na sytuację na Wyspach Brytyjskich i Polaków.
tzn ze uważasz się za kombinatora i złodzieja?
pewnie nie, bo ty pewnie jestes wyjatkiem, tylko reszta forum to złodzieje i kombinatorzy
troche musisz ważyć swoje słowa...nox - Wto 01 Gru, 2009 Karwa martwin przesadziłeś nieco .iQ - Wto 01 Gru, 2009 Kotrowersyjna bo lekko przesadzona. Nie mozna porownywac WW2 z zabiciem osiolka.
A to co sie dzieje miedzy polakami zagranica wiem bo mieszkam w hiszpanii i to jak polak polaka robi w ch.uja to sie w glowie nie miesci ale nie o tym byla mowa.PiTT - Wto 01 Gru, 2009
eM napisał/a:
martin.h napisał/a:
tu akurat Martin przyjeb.ałeś po całości
z tym to za ostro
ale... też uważam że nasz naród jest straszliwie zawistny
jest oczywiście spory % osób, które są normalne i właśnie z tymi ludzmi utrzymujemy kontakty, rozmawiamy, spotykamy się
nie trzeba przecież z każdym się ziomować, mamy możliwość wyboru znajomych i z niego korzystamymartin.h - Wto 01 Gru, 2009
eM napisał/a:
tzn ze uważasz się za kombinatora i złodzieja?
pewnie nie, bo ty pewnie jestes wyjatkiem, tylko reszta forum to złodzieje i kombinatorzy
troche musisz ważyć swoje słowa...
Ukradłeś lub próbowałeś coś kiedyś ukraść? Ja tak.
Ściągałeś w szkole/na studiach? Ja tak.
Możnaby wypisywać więcej, ale po co. Uważam, że każdy Polak ma to w genach. Nie koniecznie trzeba tak postąpić, ale już sama myśl o tym wystarczy. Taka jest prawda i nikt tego nie zmieni. I wcale nie uważam się za lepszego.Maciusiowy - Wto 01 Gru, 2009
eM napisał/a:
martin.h napisał/a:
tu akurat Martin przyjeb.ałeś po całości
nie do końca smacznie przy okazji
...jasna sprawa, że kombinatorstwo mamy we krwi, ale taki nasz polski urok - każdy naród ma coś za uszami, umówmy sięnox - Wto 01 Gru, 2009 To co napisał maciusiowy , a propo kradzieży to w cale nie Polacy są na 1 miejscu np Włosi kardą więcej niż my . (Statystycznie) Kombinowanie Polacy są wg swojego narodu bardzo krytyczni to jest fakt , chamstwa sporo ale czy ktoś myśli że wyjedzie za granice i tam pełna kultura ? nie do końca , zdarzają się kontrasty w zachowaniach narodów ale przeważnie bywa tak że jak na drodze kultura to juz pod knajpą dostaniesz po mordzie dwa razy bardziej niż u nas. niestety chamstwo się szerzy od lat było jest i będzie . Choć chciało by się powiedzieć Ja Chamstwa nie zniese to i tak nie wiele pomoże. Czerwono białe klapki z oczu niestety reszta świata tez zabija gwałci i kradnie.KonradMK - Wto 01 Gru, 2009 "Osiołek a sprawa polska"Janusz - Wto 01 Gru, 2009 dobra zmiana tematu....:) gadałem z kolego podobno tor w Skawinie poważnie eis buduje i termin oddania jest jakoś w wakacje 2010.... czyli zdążymy może poopalać przed 2012 i końcem świata a tak na poważnie, to będę się z nim widział jutro, wiec dopytam dokładnie jak tam dojechać, i może w sobotę jadać na uczelnie podjadę tam popatrzeć jak to wygląda M - Wto 01 Gru, 2009 Polacy na pewno są najbardziej kłótliwym narodem świata