To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Janusz - Sob 17 Paź, 2009

agentczor napisał/a:
Witam po raz II :P Siostry nie pokaże bo zamężna :P Jeżdżę clio :P

to pokaż foty, co tam jeszcze "stjuningowałes"

fydi - Sob 17 Paź, 2009

no właśnie z tego co wiem to agentczor nawrócił się i wraca do całkowitej serii :jupi: witam!
Anonymous - Sob 17 Paź, 2009

agentczor napisał/a:

Cześć agentczor - chłopie szkoda że Cie wczoraj nie było pod krokusssem

witam serdecznie!
obecnie jestem na etapie poszukiwan i zastanawiam sie nad civiciem 5gen a saxo vts :)

ŁukaszS3 - Sob 17 Paź, 2009

Witaj! Saxo VTS jedyny słuszny wybór :)

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie a w szczególności kolegę ŁukaszS3 ze Skoczowa a nie Ustronia jak ma w podpisie.
ŁukaszS3 - Sob 17 Paź, 2009

Kolega Mixer to szpieg!!! Nie witam Cię wcale bo masz do dupy samochód który nie wiem skąd wytrzasnąłeś :P

W Ustroniu pracuję i spędzam 3/4 doby kocham to miasto a w "Skoczowie" tylko śpię i buduję auto :)

Dodatkowo koledze Mixerowi lustracja idzie bardzo kiepsko ponieważ ścisłość ścisłości jestem z Wiślicy nie Skoczowa :P

M - Sob 17 Paź, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:

A gówno prawda :rotfl:

Janusz napisał/a:
agentczor napisał/a:

to pokaż foty, co tam jeszcze "stjuningowałes"

Mieliście okazje dziś widzieć paścia :P

Więc wróciła wycieraczka na klape, ori lampy. Doszły fele speedline z williego i program by Jetronic Wrocław. W planach ori halogeny i short shifter cnr :)

Każdy kiedyśdorośleje hehe

Anonymous - Nie 18 Paź, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:
Kolega Mixer to szpieg!!! Nie witam Cię wcale bo masz do dupy samochód który nie wiem skąd wytrzasnąłeś :P

Kolega widzę też trochę szpieguje skoro wie jaki mam samochód. Zastanawia mnie wypowiedź kolegi ŁukaszS3 że mój samochód jest do dupy skoro post wyżej pisałeś „VTS jedyny słuszny wybór”?

I proszę bez nerwów

Jacek - Nie 18 Paź, 2009

eM napisał/a:
ŁukaszS3 napisał/a:

A gówno prawda :rotfl:

moze być np AYGO :faja:
dzień dobry

ŁukaszS3 - Nie 18 Paź, 2009

Mixer napisał/a:
Kolega widzę też trochę szpieguje skoro wie jaki mam samochód. Zastanawia mnie wypowiedź kolegi ŁukaszS3 że mój samochód jest do dupy skoro post wyżej pisałeś „VTS jedyny słuszny wybór”?

I proszę bez nerwów

Chodzi mi akurat o Twój bo znam go doskonale... Popatrz na nieudolnie pospawane pęknięcia na bloku silnika przy ścianie grodziowej... Potem zwróć uwagą na wypełnioną pianką montażową belkę żeby się nie rozpadła... Następnie zdejmij głowicę i popatrz na tłok 3 cylindra- ta kreska nie jest namalowana flamastrem hahahaha :lol2:

Jaco - Nie 18 Paź, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:

Chodzi mi akurat o Twój bo znam go doskonale... Popatrz na nieudolnie pospawane pęknięcia na bloku silnika przy ścianie grodziowej... Potem zwróć uwagą na wypełnioną pianką montażową belkę żeby się nie rozpadła... Następnie zdejmij głowicę i popatrz na tłok 3 cylindra- ta kreska nie jest namalowana flamastrem hahahaha :lol2:

Coś mi tu druciarstwem zalatuje ;D a takie fajne saxo...

Dobry dobry.

fydi - Nie 18 Paź, 2009

Cytat:

faktycznie. widziałem :)

Janusz - Nie 18 Paź, 2009

agentczor napisał/a:

kto Ci doniósł ?? faktycznie fydi mówił ze to Twój... i wyglądał bardzo dobrze... :) choć jakoś szczególnie się nie przyglądałem