To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Nie 18 Paź, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:

Chodzi mi akurat o Twój bo znam go doskonale... Popatrz na nieudolnie pospawane pęknięcia na bloku silnika przy ścianie grodziowej... Potem zwróć uwagą na wypełnioną pianką montażową belkę żeby się nie rozpadła... Następnie zdejmij głowicę i popatrz na tłok 3 cylindra- ta kreska nie jest namalowana flamastrem hahahaha :lol2:

Przekonany jestem iż kolega ŁukaszS3 żyje w błędzie i myli mój pojazd z jakimś innym.

Chciałbym zwrócić uwage na fakt, iż moje auto jeździ i ma się coraz lepiej. A ŁukaszS3 ma coś co nie jeździ, nie wiadomo kiedy będzie jeździć i na chwilę obecną nie przypomina nawet samochodu.

I jeszcze jedna myśl na koniec, skoro kolega ŁukaszS3 tak bardzo jest zafascynowany VTSami to czemu na co dzień jeździ Audi S3? tym bardziej że chyba miał wcześniej VTS tzn. wyglądał jak VTS bo miał pod maska silnik 1.4 ze stożkowym filtrem powietrza.

krz_p - Nie 18 Paź, 2009

witam wszystkich
ŁukaszS3 - Nie 18 Paź, 2009

Mixer napisał/a:
tym bardziej że chyba miał wcześniej VTS tzn. wyglądał jak VTS bo miał pod maska silnik 1.4 ze stożkowym filtrem powietrza.

Ale jak to? Zbudowałeś rajdówkę z Saxo 1.4 ze stożkiem? Madafaka koleś... :P

krz_p napisał/a:
witam wszystkich

witam kolegę z tdiracing ;D

ŁukaszS3 napisał/a:

Ale jak to? Zbudowałeś rajdówkę z Saxo 1.4 ze stożkiem? Madafaka koleś... :P

Teraz to już na 100% wiem że kolega żyje w błędzie. Bo ja nie budowałem rajdówki z twojego auta. Więc tak jak pisałem wyżej ktoś tu strasznie myli samochody.

Janusz napisał/a:
kto Ci doniósł ??

Ja tam pracuje :P Stoję sobie patrze Sport, za nim - nie może być - Willy - i kolejny Sport :P Widok ten poruszył me serce hehe :D

Trzeba było sięzainteresować - darmowe mycie bym załatwił hehe

ŁukaszS3 - Nie 18 Paź, 2009

Mixer napisał/a:
Teraz to już na 100% wiem że kolega żyje w błędzie. Bo ja nie budowałem rajdówki z twojego auta. Więc tak jak pisałem wyżej ktoś tu strasznie myli samochody.

Dobra koniec tej konspiry... Kolega Mixer to mój bardzo dobry kolega który odkupił mój samochód by go potem... i to nie przejdzie mnie przez gardło :P I zbudował z niego rajdówke :) No pochwal się co tam tak naprawdę RAZEM spłodziliśmy ;)

Janusz - Nie 18 Paź, 2009

agentczor napisał/a:
darmowe mycie bym załatwił hehe

kurcze, a ja tam 6 zł zostawiłem na myjni opłukując clio z kamieni którymi dostał podczas wyciągania ze śniegu ;p

Anonymous - Pon 19 Paź, 2009

powitać:) niestety jeszcze nie jestem posiadaczem Hothatcha(narazie Golf Mk1 Cabrio, pozdro Marcel:) szkoda ze juz nie smigasz Cabby) ale na wiosne planuje kupić jakiś Saxofon VTS i bede liczył na waszą wiedze:) pozdrawiam ze Szczawnicy
M - Pon 19 Paź, 2009

Tylko nie vts, chlopaki i tak juz mają rece w bandazach od dlugiego czasu.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Witamy witamy :)

OSKAR - Pon 19 Paź, 2009

Hahah eM - u ty wariacie ;d ;d ;d

Witam nowego i nowe cabrio :)

Anonymous - Wto 20 Paź, 2009

Witam

Jestem Marcin i poruszam się na codzień Fiatem Cinquecento Sporting

michool_vt - Wto 20 Paź, 2009

CCinek, wykonujesz gwałty na xzlecenie?
Ryba - Wto 20 Paź, 2009

CCinek napisał/a:
Witam

Jestem Marcin i poruszam się na codzień Fiatem Cinquecento Sporting

Hi

Anonymous - Wto 20 Paź, 2009

Witam Wszystkich

Jestem z Bydgoszczy pracuje 4 dni w tygodniu w okolicach Wrocławia,
Auto do zabawy to BMW 318is lekko dłubniete ;)
+ niedawno kupione dla żony Saxo VTS 1.6 16v ;)

Będe bardziej użytkownikiem czytajacym niż piszącym.
Moja zabawka

Zabawka Żony i Moja ;)