To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Czw 03 Gru, 2009

szczegolnie ze ona talentem i urodą "nie olśniewa"
Jakarti - Czw 03 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Przyznaje sobie nagrode Darvina na tym forum... Utknalem fura na odludziu, na drodze,gdzie skuter sniezny nie wjedzie. 3 km od drogi. Zaraz jade z ziomem z tow company cos z tym zrobic. Przewalone...

hahahhahaha
wazne sie dobrze zakonczylo :)

iQ - Czw 03 Gru, 2009

Dostalem dzisiaj maila w sprawie mojego samochodu. Gosc chce zebym pojechal do madrytu zeby mu pokazac auto a on wtedy sie zastanowi nad kupnem, to jakies 500km w jedna strone :crazy:
anjas - Czw 03 Gru, 2009

iQ... napisał/a:
Dostalem dzisiaj maila w sprawie mojego samochodu. Gosc chce zebym pojechal do madrytu zeby mu pokazac auto a on wtedy sie zastanowi nad kupnem, to jakies 500km w jedna strone

niezły bezczel :)

iQ - Czw 03 Gru, 2009

Wyslalem mu linka z biletami na pociag i dopisalem ze moge go odebrac z dworca :jupi:
M - Czw 03 Gru, 2009

jak jest po hiszpańsku "Spierd.alaj" ?
iQ - Czw 03 Gru, 2009

eM napisał/a:
jak jest po hiszpańsku "Spierd.alaj" ?

que te jodan (j=h)

iQ napisał/a:
que te jodan

to forma twiedząca?

czy cos w stylu gdzie chamie leziesz ??
poza tym po hiszpansku a nie kastylijsku elche ty moj :D

iQ - Czw 03 Gru, 2009

Jakarti napisał/a:
iQ napisał/a:
que te jodan

to forma twiedząca?

czy cos w stylu gdzie chamie leziesz ??
poza tym po hiszpansku a nie kastylijsku elche ty moj :D

w doslownym tlumaczeniu to "niech cie pier.dola". Nie ma doslownego tlumaczenia dla "spier.dalaj". Mozna tez powiedziec "vete a la mierda" (idz na gowno) chociaz po polsku nie brzmi to tak efektownie ;D

oka - thx :)

musze wrocic do hiszpanskiego. fajny on.

iQ - Czw 03 Gru, 2009

Jakarti napisał/a:
oka - thx :)

musze wrocic do hiszpanskiego. fajny on.

Pamietaj ze najpierw trzeba sie nauczyc takowych zwrotow, pozniej jest czas na gramatyke :>

gramatyka podstawowa nie jest trudna.
3 czasy wystarcza a reszta to po prostu slowka :)

OSKAR - Czw 03 Gru, 2009

Hej.
Ogolnie mam traume i wkurw na system w polsce i zneiczulice ;/

Wczoraj w rekach mojej mamy i brata umarl czlowiek po wypadku samochodowym....

Reanimowali go z 10 minut,zmarl jak mama go trzymala za reke.

A wszystko przez to,ze jest zla synchronizacja swiatel na jednym ze skrzyzowan.Od roku ludzie zglaszaja,ze jest problem.Co jakis czas sa wypadki.

Ja osobiscie bylem swiadkiem i pomagalem przy tym jak panna zdjela chlopaka na skuterze.

Po prostu szok.Nic z tym nie robia i wczoraj jeszcze pani prokurator powiedziala do mojej mamy,zeby sie zamknela i tyle.Ze jak swiatla sa zle zsynchronizowane to powinna to zglosci.

A prawda jest taka,ze od roku mieszkancy zglaszaja problem,ze zle one dzialaja.

Mojego brata kilka miesiecy temu potrocil by samochod bo on mial zielone na przejsciu ale samochody mialy jeszcze zielone i jechaly :crazy: :crazy:

To jakas paranoja dla mnie co sie w tym kraju dziej i jak ludzie odpowiedzialni za bezpieczenstwo maja to w dupie!!!

M - Czw 03 Gru, 2009

:/ :/ :/
Vlodarsky - Czw 03 Gru, 2009

OSKAR, koło mnie na trasie też tak było - miałem już tira przed twarzą raz. Ale po miesiącu to zmienili. Wypadków kilka było - ale czy śmiertelnie nie wiem