Gaydek - Wto 20 Paź, 2009 Cześć wszystkim nowym .Jacek - Wto 20 Paź, 2009 agentczor, wszystko spoko ale to nie miejsce na twoje przedstawienie. przyjdzie czas to sobie zrobisz pimpa. wystarczy przeczytać kilka postów wyżej od twojego
witam btwAnonymous - Wto 20 Paź, 2009 Wiem, że to nie miejsce ale również pare postów wyżej ktoś napisał, żeby nowi pisali więcej o autach Witam Bart - Wto 20 Paź, 2009 miałem coś napisać, mniejsza o toAnonymous - Wto 20 Paź, 2009
bart napisał/a:
miałem coś napisać, mniejsza o to
Nie wstydź się Anonymous - Wto 20 Paź, 2009
jacek czajka napisał/a:
agentczor, wszystko spoko ale to nie miejsce na twoje przedstawienie. przyjdzie czas to sobie zrobisz pimpa. wystarczy przeczytać kilka postów wyżej od twojego
witam btw
Co mam zniszczyć hehek-mart - Wto 20 Paź, 2009 a nie wiem, pojedz po saxofononach, 106 gti, wypowiedz sie o placie jako klubie dla nastolatkow o adhd, napisz ze jazda po torach jest latwa i nudna jak muza kanye westa, takie tam.
nuda ostatnio wieje, a moich postow juz nikt nie traktuje powaznieAnonymous - Wto 20 Paź, 2009 I znów mnie wywalą- strach się bać
To napiszę że 106 GTI ostatnio zeszmaciłem na alejach w Kr i nie na prostej bo Krakusy wiedzą że tam jest lekki łuk
AAA zapomniałbym - koniec OT k-mart - Wto 20 Paź, 2009 taka prawda. i saxo nadaja sie na ostre winkle.
dzisiaj w nitro circus pokazywali wyscigi po torach na tych malych traktorach ogrodniczych, i tak mi sie skojarzylo z vts'em i gti.
podobna wielkosc, dzwiek, pozycjanox - Wto 20 Paź, 2009
bart napisał/a:
miałem coś napisać, mniejsza o to
daaajesz Franek - Wto 20 Paź, 2009 --orzech--, jak to BMW e30 318is - 290KM i 330Nm? Jaki tam finalnie masz motor?
Generalnie autka ładne.Bart - Wto 20 Paź, 2009 w iSach taki przyrost mocy można osiągnąć prostymi zabiegami tuningowymi - dobry stożek i dedykowana strumienica, briski poprawią jeszcze efekt, o!