k-mart - Czw 03 Gru, 2009 masakra OSKAR - Czw 03 Gru, 2009 no masakra na maxa!!
to pierwszy smiertelny od kiedy sa swiatla i jest ten problem.
wszesniej kilka bylo i dlatego zalozyli swiatla,teraz mam nadzieje ze sie za to wezma.iQ - Czw 03 Gru, 2009 Szkoda ze wszystko sie poprawia dopiero jak ktos zginie KonradMK - Czw 03 Gru, 2009 Światła to nie wszystko, jeszcze trzeba mieć mózgowie i patrzeć jak się wjeżdża na pasy. Moja siostra cioteczna leży w śpiączce od tygodnia bez czucia w nogach po tym, jak zdjął ją koleś na pasach. Podobno to lekarz i mąż policjantki zarazem, jak się wykręci od odpowiedzialności to go ...
Ja pierdolę, tego się kurwa nie da pojąć. Chuj pójdzie siedzieć albo go znajdę.Michał - Czw 03 Gru, 2009 kondzio ... wiem jak to jest , i współczuje ....martin.h - Czw 03 Gru, 2009 Jest takie przysłowie: "Mądry Polak po szkodzie".
Zresztą takich sytuacji jest więcej, ja nie wnikam w to kto projektuje skrzyżowania i drogi, ale powinno być tak, że ta osoba powinna odpowiadać jak coś się stanie.
Druga sprawa, która mnie denerwuje to zautomatyzowane światła z czujnikami, nieraz stałem na lewoskręcie na rowerze, dwie zmiany świateł i musiałem przejechać na czerwonym. Gdyby obok stała policja to dostałbym mandat i nie wystarczyłoby tłumaczenie, że paliło się non stop czerwone.
Nieraz wydaje mi się, że zatrzymaliśmy się na PRL'u, a niektórzy dostają pracę na zasadzie: "No mój szwagier Zdzisiek był dobry z plastyki w szkole to może projektować drogi".Michał - Czw 03 Gru, 2009 FILM
nie wiem czemu ale interesują mnie takie klimaty. Nie osądzam tych ludzi, po prostu interesuje mnie to ...KonradMK - Czw 03 Gru, 2009 Majk, nie bangla.Michał - Czw 03 Gru, 2009 http://www.tvp.pl/filmote...jest-darem-bogaKonradMK - Czw 03 Gru, 2009 kojarzę typa z TV, niezły szitJanusz - Czw 03 Gru, 2009 lol.... przed chwila był u mnie jakiś synek na składaku, i pytał o najtańszy wydech do astry F...... z silnikiem 1,6 16v, ze 130 konnym silnikiem kiedy powiedziałem ze takiego nie ma, stwierdził ze ten jest po "tuningu" i seryjnie miał 64 KM....
pomijam fakt ze takiego tez nie ma.....
myślę ze takie przyrosty to zasługa modyfikatora plusBad-i - Czw 03 Gru, 2009 oj Janusz Janusz, trzeba było mu opyerdolic wydech od 125P i powiedziec ze po bedzie mial 145 KMKonradMK - Czw 03 Gru, 2009 kto wie gdzie można dorobić pierścienie centrujące o grubości 1mm? potrzebuję 65.1/64Jacek - Czw 03 Gru, 2009 pamiętacie? http://www.youtube.com/watch?v=1jbRze7hjvUM - Czw 03 Gru, 2009 Dzwoń do Vłodzisława, on ma namiar na fachurę, zrobił mi pierscienie do felg od reno pierwsza klania!