To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

k-mart - Czw 03 Gru, 2009

masakra :/
OSKAR - Czw 03 Gru, 2009

no masakra na maxa!!

to pierwszy smiertelny od kiedy sa swiatla i jest ten problem.

wszesniej kilka bylo i dlatego zalozyli swiatla,teraz mam nadzieje ze sie za to wezma.

iQ - Czw 03 Gru, 2009

Szkoda ze wszystko sie poprawia dopiero jak ktos zginie :/
KonradMK - Czw 03 Gru, 2009

Światła to nie wszystko, jeszcze trzeba mieć mózgowie i patrzeć jak się wjeżdża na pasy. Moja siostra cioteczna leży w śpiączce od tygodnia bez czucia w nogach po tym, jak zdjął ją koleś na pasach. Podobno to lekarz i mąż policjantki zarazem, jak się wykręci od odpowiedzialności to go ...

właśnie się dowiedziałem że zmarła... była nawet akcja piłkarzy Pruszkowskiego Znicza
http://www.zniczpruszkow.com.pl/news.php

Ja pierdolę, tego się kurwa nie da pojąć. Chuj pójdzie siedzieć albo go znajdę.

Michał - Czw 03 Gru, 2009

kondzio :( ... wiem jak to jest , i współczuje ....
martin.h - Czw 03 Gru, 2009

Jest takie przysłowie: "Mądry Polak po szkodzie".

Zresztą takich sytuacji jest więcej, ja nie wnikam w to kto projektuje skrzyżowania i drogi, ale powinno być tak, że ta osoba powinna odpowiadać jak coś się stanie.
Druga sprawa, która mnie denerwuje to zautomatyzowane światła z czujnikami, nieraz stałem na lewoskręcie na rowerze, dwie zmiany świateł i musiałem przejechać na czerwonym. Gdyby obok stała policja to dostałbym mandat i nie wystarczyłoby tłumaczenie, że paliło się non stop czerwone.

Nieraz wydaje mi się, że zatrzymaliśmy się na PRL'u, a niektórzy dostają pracę na zasadzie: "No mój szwagier Zdzisiek był dobry z plastyki w szkole to może projektować drogi".

FILM
nie wiem czemu ale interesują mnie takie klimaty. Nie osądzam tych ludzi, po prostu interesuje mnie to ...

Majk, nie bangla.

http://www.tvp.pl/filmote...jest-darem-boga

kojarzę typa z TV, niezły szit
Janusz - Czw 03 Gru, 2009

lol.... przed chwila był u mnie jakiś synek na składaku, i pytał o najtańszy wydech do astry F...... z silnikiem 1,6 16v, ze 130 konnym silnikiem :D kiedy powiedziałem ze takiego nie ma, stwierdził ze ten jest po "tuningu" i seryjnie miał 64 KM....

pomijam fakt ze takiego tez nie ma..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

myślę ze takie przyrosty to zasługa modyfikatora plus

Bad-i - Czw 03 Gru, 2009

oj Janusz Janusz, trzeba było mu opyerdolic wydech od 125P i powiedziec ze po bedzie mial 145 KM

kto wie gdzie można dorobić pierścienie centrujące o grubości 1mm? potrzebuję 65.1/64
Jacek - Czw 03 Gru, 2009

pamiętacie? :faja:
http://www.youtube.com/watch?v=1jbRze7hjvU

M - Czw 03 Gru, 2009

Dzwoń do Vłodzisława, on ma namiar na fachurę, zrobił mi pierscienie do felg od reno pierwsza klania!