strick - Czw 03 Gru, 2009 Mam pytanko...
Merc jest tylko na dziadka zarejestrowany, chciałbym sie dopisac jako współwłaściciel. Czy wtedy dadza mi nowe tablice, czy uda sie pozostac na czarnych?KonradMK - Czw 03 Gru, 2009
strick napisał/a:
Mam pytanko...
Merc jest tylko na dziadka zarejestrowany, chciałbym sie dopisac jako współwłaściciel. Czy wtedy dadza mi nowe tablice, czy uda sie pozostac na czarnych?
zależy czy dziadek był w Wermachcie i czy jeździ tylko do Kościoła w niedzielę i dach nie przecieka a podłoga cała. Wtedy tak.M - Czw 03 Gru, 2009 Chyba nie zostawią Ci czarnych bo musza Ciebia wbic w dowod, chyba ze znasz jakas pani w urzad.Jacek - Czw 03 Gru, 2009 jak jest wymiada dowodu bądź danych w dowodzie a tablice nie są zniszczone to zostawią. nie mam obowiązku wymiany czarnych na nowe tablice, tak powiedziała mi pani w urzędzie ostatnio jak wymieniałem dowód w miniaku.strick - Czw 03 Gru, 2009 Czyli musze podjechac do wydziału komunikacji i sie dowiedziec Bad-i - Czw 03 Gru, 2009
mistrz serial TVP1 - oglądałem w niedziele wszystkie odcinki
Cezary Mończyk był nauczycielem k-marta
była taka dupa z Suśca na białym kozaku.
wg niej:
"wyznaczam trendy tutaj w Suścu"
" moją największą ambicją jest duże lustro w pokoju"
" z włoszech przywiozłam w euro i mam jeszcze nie romienione"
pamietam jak dziśBad-i - Czw 03 Gru, 2009 Jacek a pamiętasz tekst mamusi: "kręć mała, kręć mała..........."
I dodatkowy mistrz: "jakbym ja miala 50 pln, oj prosze Pani. Poszła bym na bazarek i kupiła sobie klapeczki, 3 pary majtek od Chinczykow i jeszcze by na 0.5l starczyło"Jacek - Czw 03 Gru, 2009
w chój tego było, trzeba to wyłapaćJacek - Czw 03 Gru, 2009 to jak jedziemy z balladą to tu dobry odcinek ja pierdole http://www.youtube.com/wa...feature=relatedmartin.h - Czw 03 Gru, 2009
strick napisał/a:
Mam pytanko...
Merc jest tylko na dziadka zarejestrowany, chciałbym sie dopisac jako współwłaściciel. Czy wtedy dadza mi nowe tablice, czy uda sie pozostac na czarnych?
Nie ma takiej możliwości abyś został wpisany jako współwłaściciel, chyba że dziadek zrobi darowiznę i przepisze połowę na Ciebie.martin.h - Czw 03 Gru, 2009 k-mart ćwiczy na szwajcarskich OeSach:
strick - Czw 03 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
chyba że dziadek zrobi darowiznę i przepisze połowę na Ciebie.
Serio? nie pier. dol!martin.h - Czw 03 Gru, 2009
strick napisał/a:
martin.h napisał/a:
chyba że dziadek zrobi darowiznę i przepisze połowę na Ciebie.
Serio? nie pier. dol!
Mój wujek miał podobną sytuację, chciał wpisać kuzyna jako współwłaściciela i jedyne co się dało zrobić to darowizna.