Szczepanek - Śro 11 Lis, 2009 Mi sie też dostało, no ale mniejsza.. moje czasy na tej wersji beznadziejne,
dziwnie mi sie gra.. kosmita - Śro 11 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
kur.wa kosmita za kazdym razem mnie wywali z trasy, chyba nie tylko mnie
Bo nie umiem jeździć
I nie za każdym k-mart - Śro 11 Lis, 2009 luz, fajnie bylo Szczepanek - Śro 11 Lis, 2009 luz, fajnie było. jak zwykle byliście za szybcy budzik - Czw 12 Lis, 2009 Ja też mogę się o servera dorzucić i piszę się na granie z wami k-mart - Czw 12 Lis, 2009 to co, gramy dzisiaj?Stf - Czw 12 Lis, 2009 hyhy no można. ale tak w okolicach 21...k-mart - Czw 12 Lis, 2009 pasi!
kurde chyba przejde na myszke, niestety moj pad z x'a 360 nie dziala jak powinien.
Rok temu bylo git po przejsciu tej procedury:
http://www.lfsforum.net/s...+360+controller
Niestety po nowej instalacji systemu, nie dziala juz tak jak powinien Nie mam pojecia gdzie jest blad, probowalem juz chyba 10x Stf - Czw 12 Lis, 2009 no dobra. to dzisaj o 21 latamy. ciężko mi się jakoś dostroić do czasów sprzed pół roku... na trzeźwo trudno tak...Janusz - Czw 12 Lis, 2009 gramy w lfs2 demo tak?? bo jak tak to zaraz to zasysam jak zdążę i pójdzie na duronie 1.0 to gram kubas - Czw 12 Lis, 2009 i'm inanjas - Czw 12 Lis, 2009 ja też raczej będę, zresztą już zaraz wbijam na jakiś serwer k-mart - Czw 12 Lis, 2009 Anjas, chyba Cie widzialem podczas wczorajszej sesji, stales w boksach w bialym kasku i czerwonym kombinezonie, to Ty?Jacek - Czw 12 Lis, 2009 fak, marzenia przy moim modemie w domu anjas - Czw 12 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
Anjas, chyba Cie widzialem podczas wczorajszej sesji, stales w boksach w bialym kasku i czerwonym kombinezonie, to Ty?
dokładnie! też mi się wydawało, że Cię widzę w tej insignii pomalowanej w płomienie.