To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Loko - Nie 14 Lut, 2010

To spokko to ja sie na jutro tez pisze na jakieś dłuższe upalanie :)
fydi - Pon 15 Lut, 2010

Zrobiłem dwie rundki Swoszowice - Gaj. Mistrz warunki, fajna trasa! Auto daje rade nawet :P Może jutro się i ja wybiorę :)
Loko - Pon 15 Lut, 2010

fydi napisał/a:
Zrobiłem dwie rundki Swoszowice - Gaj. Mistrz warunki, fajna trasa! Auto daje rade nawet :P Może jutro się i ja wybiorę :)

Karwa trzeba bbyło mówić, to bym podjechał tam do Ciebie, ja dziś zaliczyłem kontrole policyjną :D

fydi - Pon 15 Lut, 2010

Loko napisał/a:
Karwa trzeba bbyło mówić, to bym podjechał tam do Ciebie, ja dziś zaliczyłem kontrole policyjną :D

hehe ostatki :P tak se myślałem czy do Ciebie dzwonić ale wolałem nie ryzykować :)

Loko - Pon 15 Lut, 2010

fydi napisał/a:
Loko napisał/a:

hehe ostatki :P tak se myślałem czy do Ciebie dzwonić ale wolałem nie ryzykować :)

Pisałem przeca pare postów wcześńiej, że jade o 24 na małą rundkę :D
Wypadłem z lewego zakrętu tnąc go nie swoim pasem i kawałek dalej stało jakieś auto na środku swojego pasa, okazało się że to radiowóz :>

fydi - Pon 15 Lut, 2010

Loko napisał/a:

no tak, ale mnie już nie było w domu (czytaj przy komputerze). wracając z miasta stwierdziłem, że można się gdzieś przejechać. choć nie mam dużego zaufania do moich zimówek to w miarę pozytywnie się zaskoczyłem :)

Loko - Pon 15 Lut, 2010

To jak dziś jakieś napierdalanto po śniegu ?
fydi - Pon 15 Lut, 2010

Loko napisał/a:
To jak dziś jakieś szybko leci po śniegu ?

Właśnie się dowiedziałem, że ujebałem socjologie :P a w środę poprawka :( więc odpadam

vojt3k - Wto 16 Lut, 2010

Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
Loko napisał/a:

Wypadłem z lewego zakrętu tnąc go nie swoim pasem i kawałek dalej stało jakieś auto na środku swojego pasa, okazało się że to radiowóz :>

bez większego problemu w związku z upalaniem ?:D

Loko - Wto 16 Lut, 2010

Bez, skończyło sie na kontroli trzeźwości i gadce o upalaniu, także Ci panowie byli akurat pozytywni :)
mi - Śro 17 Lut, 2010

yyyy, teges... Ktokolwiek wrócił po wczorajszym i może napisać co działo się później? :>
GeKo - Śro 17 Lut, 2010

chyba wszyscy cali... Potem skodavka i łooogień. Spenetrowaliśmy chyba wszystko co sie dało w okolicy. Odwiedziliśmy miejscowe wysypisko, boczną bramę pewnego pobliskiego zakładu metalurgicznego, przydrożny bar "Małgosia" do tego 3 x BP. Raz nam sie droga skonczyła... To wina rzeki która postanowila wymusić zakręt na drodze. Na szczęście sprawny "pobór z podłogi" dżona oraz akcja odpalenia wycieraczek przez ojca Bartolomeo opanowały sytuację i skończyło się tylko na poszerzeniu drogi w śnieżnej bandzie. To chyba tyle.
mi - Śro 17 Lut, 2010

turecki zdobywca niestety musiał wrócić do (od)bytomia :/
mi - Śro 17 Lut, 2010

dobra - mam z wczoraj fotkę na której nic nie widać i film, na którym... Nic nie widać. Se nie pooglądacie xD

doświetlanie zakrętów według francuzów:

...i wyborne kino drogi - nic nie widać, prędkość sięga 60km/h, ale ogólnie daje jakiś pogląd na temat miejscówki, w której zaczęliśmy:

GeKo - Śro 17 Lut, 2010

Hahaha to juz jak wracaliśmy to wtedy światła gasiliście.