To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Bad-i - Wto 01 Lut, 2011

zefir napisał/a:
Badii , tak naprawde dopiero wczoraj ladowalem kolo 16 do pelna, wczoraj uzywalem cale popoludnie go pod aplikacje,40 min rozmowy, caly czas w sieci, glownie mejl i android market, w nocy wylaczylem kolo 1 wifi, dzis rano baterii 60%, wiec dramatu nie ma :) , dzis od rana znow w blueconnect caly dzien, bo w pracy nie mam wifi, dam znac czy dzis padnie :D

dzisiaj przeprowadze test na Iphonie, ale moim zdaniem tam bateria nie wystarczy na jeden dzien.

Cartoon - Wto 01 Lut, 2011

PiTT napisał/a:
fajny telefon
ja bym osobiście pewnie teraz brał ajfona, ale ten htc tez fajnie wyglada

Jako, że Orange to złoooo i dali dupy z zamówieniem na BB, musiałem wybrać sobie jakiś inny telefon.
Padło na HTC Desire HD - bawię się nim od paru dni i nawet powoli przyzwyczajam się do braku klawiatury :D
Trzeba przyznać, że zabawka im się nawet udała :)

Stacho - Wto 01 Lut, 2011

Bad-i napisał/a:
zefir napisał/a:
Badii , tak naprawde dopiero wczoraj ladowalem kolo 16 do pelna, wczoraj uzywalem cale popoludnie go pod aplikacje,40 min rozmowy, caly czas w sieci, glownie mejl i android market, w nocy wylaczylem kolo 1 wifi, dzis rano baterii 60%, wiec dramatu nie ma :) , dzis od rana znow w blueconnect caly dzien, bo w pracy nie mam wifi, dam znac czy dzis padnie :D

dzisiaj przeprowadze test na Iphonie, ale moim zdaniem tam bateria nie wystarczy na jeden dzien.

I nie wystarcza :)

pP - Wto 01 Lut, 2011

polecam!
Bad-i - Wto 01 Lut, 2011

he he ta to trzyma baterie z miesiac
Konrad - Wto 01 Lut, 2011

W 6310i bateria trzyma mi już od nowości (czyli 8lat!!) :rotfl:

Polecam,
Żynet Kotleta

Konrad - Wto 01 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
konradone napisał/a:
w środę będę miał ją to sie pobawię

a fajna ta koleżanka??

Nawet spoko tylko, że jest słoikiem :rotfl:

was79 - Wto 01 Lut, 2011

konradone napisał/a:
W 6310i bateria trzyma mi już od nowości (czyli 8lat!!)

Poodobno jak wyłowili w latach '90 motor wermachtu z dna Wisły, to jeszcze mu się lampy paliły

Bonczek - Wto 01 Lut, 2011

Nie wiem co wy robicie na tych iPhone`ach, że bateria nie starcza Wam na cały dzień :faja:
bizon - Wto 01 Lut, 2011

Bad-i napisał/a:

potwierdzam, koledze starcza na 8h srednio.

zefir - Wto 01 Lut, 2011

coz pierwsza doba minela i zostalo 40%, wczoraj wieczorem mega wifi plus gry, dzis w pracy lajtowo, necik przez 3g, synchro z mejlem, google kalendarz i pogoda przez 3h, pozniej htc navi przez 30 min w ramach testu, 40-50 min rozmow no i tak jak pisze stan 40% wiec dramatu nie ma, ekran swieci wiekszoscia swojej mocy, raczej nie jebie sie w oszczednosci zeby tel mi trzymal godzine dluzej czy cos, dzisiaj juz ma wolne bo ide do garazu modzic,
jestem zadowolony bo myslalem ze bateria to bedzie ladowana codziennie :) )

acha obsluga Androida jest mega zajebista, opcje skonfigurowania pod siebie ekranow, widgetow, synchro, bije WM na glowe. mimo dorzucenia kilku applikacji htc smiga az milo :)

pozdro

zefir - Śro 02 Lut, 2011

telefon padl dzis rano po 30 minutowej gadce :) , wczoraj wieczorem jeszcze bawilem sie nim: gry, ustawilem go zeby pelnil fukcje routera wifi etc.

podsumowujac mozna go ladowac spokojnie co 2-3 doby, uzytkujac normalnie telefon moim trybem, czyli rozmowy okolo 60-80 min dziennie, kalendarz i www,mejle ;)

laduje sie godzine do poziomu 90%

pozdro

rasta - Śro 02 Lut, 2011

Ciekawe jak będzie po kilku miesiącach użytkowania :D
Bad-i - Śro 02 Lut, 2011

To iphone wytrzymal wczoraj 8-9 godzin
anjas - Śro 02 Lut, 2011

kurcze, chyba bym nie mógł mieć telefonu, który trzyma 8 godzin.

Mój szajsung wytrzymuje 3-4 dni, ale ja w sumie niewiele gadam.