martin.h - Czw 19 Sty, 2012 Do pełni szczęścia brakuje chyba tylko ciut inny repertuar/gatunek
martin.h - Czw 19 Sty, 2012 PiTTku posłuchaj tego, dla mnie ona jest największym objawieniem 2011 roku zaraz obok Gotye. O co chodzi z tym występem w SNL to nikt nie wie
ps - Czw 19 Sty, 2012 ciezko powiedziec. Tu na przyklad jakby wcale nie umiala spiewac:
PiTT - Czw 19 Sty, 2012 już nie mogę tego słuchać
ten kawałek jest mega smutem...
a talentów i objawień widziałem o wiele więcej chociażby w xfactorze amerykańskim
nie chcę tutaj przytaczać przykładów, ale była taka laseczka z mega ciekawym głosem, Drew Ryniewicz
polecam się wsłuchać na spokojnie w barwę jej głosu, dla mnie mega ciekawa
nie ma co tutaj się kopać po kostkach o jakąś lampucerę której być może tatuś kupił sławę... po prostu od samego początku nie przypadła mi do gustu i nic na to nie poradzę martin.h - Czw 19 Sty, 2012 Przynajmniej przy tej "firmie" nigdy nie ma złych występów, zawsze jest power & sex
Bonczek - Czw 19 Sty, 2012 Martin a Ty nie brzęczałeś coś, że Gotye chu.uj czy coś? GeKo - Czw 19 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
jak go pierwszy raz zobaczyłem w TV to powiedziałem, że fajna dupa
W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać, nawet własnym oczom martin.h - Pią 20 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Martin a Ty nie brzęczałeś coś, że Gotye chu.uj czy coś?
Nie że ch.uj tylko dziwiło mnie że znalazło się to na liście wrzechczasów. Kawałek jest interesujący, teledysk też, do tego ta Kimbra
Płyty posłucham z przyjemnoscią martin.h - Sob 21 Sty, 2012 Rosario Dawson wymiata
Barejka - Sob 21 Sty, 2012 dymiata pod dywan martin.h - Nie 22 Sty, 2012 Coś z nowej płyty The Strokes, ich płyty zawsze dobrze się nadawały na impreza, a ta to potwierdza
martin.h - Pon 23 Sty, 2012 Nowy, niepublikowany nigdy utwór The Doors, pochodzący z sesji do albumu L.A Woman.
PiTT - Wto 24 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Martin a Ty nie brzęczałeś coś, że Gotye chu.uj czy coś?
Nie że ch.uj tylko dziwiło mnie że znalazło się to na liście wrzechczasów. Kawałek jest interesujący, teledysk też, do tego ta Kimbra
Płyty posłucham z przyjemnoscią
muszę przyznać że Gotye robi robotę
świetny kawałek, gość ma głos lekko podchodzący pod Stinga
fajnie martin.h - Śro 25 Sty, 2012 Mistrz akcja
martin.h - Sob 28 Sty, 2012 Hipster A swoją drogą Morrissey przypomina mi k-marta.