Bonczek - Nie 27 Sty, 2013 Tak serio to myślę, że blog byłby niegłupim rozwiązaniem. Tylko koniecznie podrzuć linka na hh.org M - Nie 27 Sty, 2013 Też proponowałem martinowi bloga, platform jest wiele - kwestia wyboru.
Może być tez fejsowy blog.
To nie chodzi o to że nam przeszkadzają twoje linki Martin (mówię za siebie) tylko piszesz tutaj praktycznie do nikogo bo nie jesteśmy w grupie która by skorzystała na tych informacjach/linkach. Lepiej wpuścić to w szerszy kanał jak właśnie blogi, fejs etc - myślę że jest naprawdę bardzo wiele ludzi zainteresowanych tym samym co ty tylko do nich nie docierasz.Niemy - Nie 27 Sty, 2013 +1Maciusiowy - Nie 27 Sty, 2013 chyba się obraził, strzelił focha w sensie...Chloru - Nie 27 Sty, 2013 +1PiTT - Pon 28 Sty, 2013 obejrzałem "Niemożliwe"
ogólnie film nie jest zły, ale pozostawia pewien niedosyt
sama historia podobno na faktach... w przeciwnym razie powiedziałbym że mocno naciągana fabuła
chociaż niektóre momenty zapewne przekoloryzowane
szkoda że za film nie wziął się np. Cameron, wtedy może faktycznie były niezłym widowiskiem... w tym momencie można sobie obejrzeć, ale dupy nie urywa
wszystko bardzo płytko przedstawione a szkoda bo materiał na film jest konkretnyDariano - Śro 30 Sty, 2013 Teraz ja Django zajebisty prawdziwa historia Garwolińskich łowców głów . Ubaw po pachy. Polecam Dariano - Śro 30 Sty, 2013
Bart napisał/a:
Waldemar zdaje się.
Myślałeś że w kulturce cie nie znajdę ??? Grubo się pomyliłeś !! Przy następnym naszym spotkaniu zostaniesz posadzony na karnego jeżyka Bart - Śro 30 Sty, 2013 Pirania - Śro 30 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
obejrzałem "Niemożliwe"
ogólnie film nie jest zły, ale pozostawia pewien niedosyt
sama historia podobno na faktach... w przeciwnym razie powiedziałbym że mocno naciągana fabuła
chociaż niektóre momenty zapewne przekoloryzowane
szkoda że za film nie wziął się np. Cameron, wtedy może faktycznie były niezłym widowiskiem... w tym momencie można sobie obejrzeć, ale dupy nie urywa
wszystko bardzo płytko przedstawione a szkoda bo materiał na film jest konkretny
byłeś w końcu, czy na wyspie piratów ?
Film słabiutki niestety. Hollywood spłycone i polane lukrem, żeby za smutno nie było.
Dokładnie jak napisał kolega, można zabrać wrażliwą, na ból ludzkości koleżankę, i służyć jej ramieniem do wypłakania
To samo niestety tyczy się Gangster Squad. Pełna sala na premierze, więc pewnie było dużo nadziei. Niestety z gangsterskim kinem to miało niewiele wspólnego. Miła dla oka bajeczka o 5 facetach rozbijających mafię... no litości. Fajna obsada, i chyba tylko dlatego nie wychodzi się z kina, bo ratują sytuację. Ryan Gosling, ostatnie bożyszcze kobiet, pewnie przyciągnął Panie przed ekrany Warto zauważyć, że podczas scen akcji widać krew i to kto komu odstrzeliwuje organy, a nie mam jak zwykle kupy bezsensownych migawek.rasta - Czw 31 Sty, 2013 Gangster Squad - to taka marna podróba NIETYKALNYCH.
Niemożliwe - takie tam. Dla mnie kino to tozrywka,, a oglądanie przez 2 godz. cierpienia ludzi w dodatku że świadomością, że i tak wyjdą z tego cało jakoś mnie nie porwało.Qukie - Czw 31 Sty, 2013 Dałem się wczoraj namówić na 'Sęp' i cóż, polskie kino trzyma swój poziom... bez szału itdsiema - Czw 31 Sty, 2013 Qukie, ja bym tak nie generalizował. Parę dobrych polskich filmów widziałem w zeszłym roku. Sępa nie widziałem ale jeśli faktycznie jest słaby, to prawdziwym jest stwierdzenie, że kino w którym macza palce ITI trzyma stały, niski poziom.M - Czw 31 Sty, 2013 Prawie bym zapomniał o tym debeściaku: