To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Stf - Pon 09 Maj, 2011

Fiesta 2:22-2:23 jednak z dwoma słupkami - ale to i tak mega czas!! gratuluję - jak na takie parametry tandem szok !

fajnie to wygląda: ctr n3 ~ fiesta 90KM ;)

Janusz - Pon 09 Maj, 2011

Stf napisał/a:
ctr n3 ~ fiesta 90KM ;)

ale ze jak ?? ze ten rajdowy Ctr miał podobny czas?? on podobno po nieco zmienionej trasie latał :)

ej jako ze nikt o mnie nie mówi to pragnę sie pochwalić ze ze dwa razy chyba lekko przestraszyłem Wróbla, Oooo !! :D :lol2:

Yarko - Pon 09 Maj, 2011

właśnie, Janusz bardzo ładnie jechał, szczególnie podobał mi się lasek i ostatni lewy/prawy w jego wykonaniu :)
PiTT - Pon 09 Maj, 2011

świetny przejaz fiesty, wygląda jakbyś znał każdy cm toru po którym jechałeś
tam gdzie można było nakoorwiać, nakoorwiałeś
gładko, płynnie i przyjemnie ;)
zaraz ceny fiest na allegro pójdą w górę :D
a ta Pepego jak jeździła?

Rasputin - Pon 09 Maj, 2011

Miałem o tym wspomnieć ale czekałem aż ktoś podniesie ten temat. Na tym przejeździe wyglada jakbym dwa słupki ściął. Uwierz mi STF że żaden nie ucierpiał. GoPro ma szerokokątny obiektyw i tak to wyglada. Zresztą było by słychac bo dzwięk zbiera wystarczająco a hałas potrąconego słupka jest zdecydowanie słyszalny.
Chyba z Arssss'em zaliczyłem pachołki i było to słyszalne :faja:
Nie wiem czemu ale STF próbujesz tu zdeprecjonowac wynik Fiesty. Szczerze to mnie to guzik obchodzi jaki miałem czas i które miejsce. Jeśli to komus przeszkadza to niech usunie moje czasy z listy bo ja naprawdę nie mam ciśnienia na wyniki tylko na fajną zabawę i ostre nakurfianie. Chyba że Ty masz tu monopol na czasy to przepraszam...odpuszczam ziom.
Zresztą uważam,że mi do Twoich umiejętności jazdy brakuje jeszcze 100 takich imperz minimum!! I nie jest to kurtuazja :faja:

Janusz - Pon 09 Maj, 2011

Cytat:
właśnie, Janusz bardzo ładnie jechał, szczególnie podobał mi się lasek i ostatni lewy/prawy w jego wykonaniu :)

Wróbel z kolei krzyczał mi nerwowo wolniej na tym drugim lewym po tej najdłuższej prostej ;D raz się mu chyba nawet "o kurwa" albo coś takiego wymknęło, ale nie jestem pewny ;D tak sie tylko chciałem pochwalić. Notabaen apropo Wróbla, to dużo o nim sie na czytałem, w końcu miałem okazje poznac i mega sympatyczny gość, co prawda jechałem z nim tylko dwa razy, ale liczy się pierwsze wrażenie :P

Bad-i - Pon 09 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Stf napisał/a:
ctr n3 ~ fiesta 90KM ;)

ale ze jak ?? ze ten rajdowy Ctr miał podobny czas?? on podobno po nieco zmienionej trasie latał :)

ej jako ze nikt o mnie nie mówi to pragnę sie pochwalić ze ze dwa razy chyba lekko przestraszyłem Wróbla, Oooo !! :D :lol2:

z tego co wiem to Rudolf chyba czasu nie mierzyl, ale faktycznie samo mowil ze jeden kawalek leci prosto zeby bylo szyciej w zakrecie (chyba komus o tym wczoraj wspominalem :D )

PiTT - Pon 09 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:

Wróbel z kolei krzyczał mi nerwowo wolniej na tym drugim lewym po tej najdłuższej prostej ;D raz się mu chyba nawet "o kurcze" albo coś takiego wymknęło, ale nie jestem pewny ;D tak sie tylko chciałem pochwalić. Notabaen apropo Wróbla, to dużo o nim sie na czytałem, w końcu miałem okazje poznac i mega sympatyczny gość, co prawda jechałem z nim tylko dwa razy, ale liczy się pierwsze wrażenie :P

nie ma czym się chwalić :D po prostu chciał Ci pokazać optymalną trasę a nie wyebać w zielone :D
krejzol! :lol2:

Rasputin - Pon 09 Maj, 2011

Dla mnie przejazdy Yarka i Janka były mega szybkie i prefekcyjnie technicznie. Ich fury mega się trzymały w zakrętach a na prostej różnice były między nami coś koło 30km/h. Więc nadal nie wiem skąd ta różnica,chocby między mną a Yarkiem. Jedyne słuszne wytłumaczenie,że chłopaki mają w głowach fakt,że tą samą fura musza pojechac do roboty i na podryw małolat pod Plate :] Ja bym swoim Clio takiego czasu na bank nie ogarnął bo ten fakt blokował by mnie na maxa :faja: Dlatego kupiłem małego taniego upalatora :lol2:
bizon - Pon 09 Maj, 2011

z januszkiem tez sie chcialem zalapac na prawy, ale nie wyszlo :/
106 - Pon 09 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:

Wróbel z kolei krzyczał mi nerwowo wolniej na tym drugim lewym po tej najdłuższej prostej ;D raz się mu chyba nawet "o kurcze" albo coś takiego wymknęło, ale nie jestem pewny ;D tak sie tylko chciałem pochwalić. Notabaen apropo Wróbla, to dużo o nim sie na czytałem, w końcu miałem okazje poznac i mega sympatyczny gość, co prawda jechałem z nim tylko dwa razy, ale liczy się pierwsze wrażenie :P

trzeci raz juz za chooo.ya nie chcial wsiasc do clio :rotfl: :rotfl:

Stf - Pon 09 Maj, 2011

Rasputin napisał/a:
Miałem o tym wspomnieć ale czekałem aż ktoś podniesie ten temat. Na tym przejeździe wyglada jakbym dwa słupki ściął. Uwierz mi STF że żaden nie ucierpiał. GoPro ma szerokokątny obiektyw i tak to wyglada. Zresztą było by słychac bo dzwięk zbiera wystarczająco a hałas potrąconego słupka jest zdecydowanie słyszalny.
Chyba z Arssss'em zaliczyłem pachołki i było to słyszalne
Nie wiem czemu ale STF próbujesz tu zdeprecjonowac wynik Fiesty. Szczerze to mnie to guzik obchodzi jaki miałem czas i które miejsce. Jeśli to komus przeszkadza to niech usunie moje czasy z listy bo ja naprawdę nie mam ciśnienia na wyniki tylko na fajną zabawę i ostre nakurfianie. Chyba że Ty masz tu monopol na czasy to przepraszam...odpuszczam ziom.

ej no zluzuj. zwyczajnie z niedowierzaniem podchodziłem do Twojego czasu i tyle. jeździłem z chłopakami na prawym i czas poniżej 2:20 robiły auta już mocne. wstawiłeś filmik z którego wychodzi ze stoperem w ręce ok. 2:22-2:23... z tym że jedna szykana jest otwarta (czas: 1:08 na Twoim filmiku), no i wyglądało jakbyś łyknął słupek w ostatniej szykanie. mówisz że nie łyknąłeś - ok.

żeby była jasność - nie startowałem wczoraj i nie wiem po co miałoby mi zależeć na tym żeby komuś zdeprecjonować czas... wolałbym jednak żeby czasy były miarodajne dla wszystkich. przecież napisałem że poleciałeś mega dobrze jak na ten samochód - o co Ci chodzi?

Rasputin napisał/a:
Zresztą uważam,że mi do Twoich umiejętności jazdy brakuje jeszcze 100 takich imperz minimum!! I nie jest to kurtuazja

to że jakoś mi wychodzi moja koncepcja toru jazdy wcale nie oznacza że jest lepsza od Twojej czy od wielu innych osób tutaj.

M - Pon 09 Maj, 2011

Każdy jedzie dla wlasnych umiejetnosci, dobrze sie porownac i wyjsc jakos dobrze to wszyscy lubią.
Ja jechałem najpierw z Andrzejkiem i prala idzie jak po torach - byłem pod wrażeniem. Potem sam pojechałem na czas - pierwszy 2:27 i tak w sumie spoko, potem sie spiąłem i 2:25, ostatnie postarałem się pojechać najlepiej jak umiem i pykło 2:23. To jest właśnie w tym najlepsze - koncentracja,technika i stały progress. Nie jest dla mnie ważne żeby akurat dzisiaj tutaj być najlepszym z najlepszych (bo zawsze będzie ktoś szybszy) ale żeby odrobić pracę domową, pójść dalej i czegoś się nauczyć - to jest cały sens robienia takich TD.

anjas - Pon 09 Maj, 2011

ja swój czas poprawiłem o 20 sekund pomiędzy 1 a ostatnim pomiarem :D
M - Pon 09 Maj, 2011

Tamtych czasów to ja już nie pisałem :D
Możnby dokupić jeszcze z jeden komplet do racechrono,
chyba dwa-trzy i by było gitez.