Jak jestem na liscie to tak, jak nie to nie, bo zapisałem się a nie zapłaciłem, więc nie wiem, a nie mam teraz czasu sprawdzac bo właśnie wychodzę.kosmita - Czw 28 Mar, 2013 Trzeba się gdzieś rejestrować czy wystarczy, że zapłacę ?Stf - Czw 28 Mar, 2013 napisz wcześniej do Yogiego lub władz WST zapytanie czy są miejsca. W sumie dziwne że nie podają ile osób wpłaciło bo wydaje się że może być już full.Kenet - Śro 03 Kwi, 2013
Cytat:
W związku z panującą aurą, runda zaplanowana na 7 kwietnia odbędzie się 12 maja również na torze w Poznaniu. Wpisowe za start w zawodach przechodzi na rzecz nowego terminu, nie ma również potrzeby ponownej rejestracji.
Osoby, które zapłaciły za start w zawodach i chcą mimo wszystko sprawdzić się w tych warunkach w najbliższą niedzielę – zapraszamy na tor. Będzie się to wiązało z koniecznością ponownego wniesienia opłaty za start w zawodach zaplanowanych na 12 maja.
Jeśli nowy termin nie pasuje prosimy o kontakt. Za wszelkie niedogodności związane ze zmianą terminu przepraszamy.
To chyba dobra wiadomość Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013 Dobra alphaOne - Śro 03 Kwi, 2013 nawet bardzo dobra:)Kenet - Śro 03 Kwi, 2013 Dla mnie taka sobie, bo 11 maja jadę na AB Cup na Nowe Miasto i nie widzę jakoś 2 takich imprez w jeden weekend, ale zobaczymy Stf - Śro 03 Kwi, 2013 Miekkie fajki - w sob/nd ma byc cieplo. Bedzie po mokrym co najwyzej...alphaOne - Śro 03 Kwi, 2013 ja sie ciesze nie dlatego ze beda lepsze warunki 12.05, ale dlatego ze 7.04 jade na urlop i bym nie mogl pojechac:)siema - Śro 03 Kwi, 2013 I mnie 12.05 pasuje Nie wiadomo tylko, czy są jeszcze miejsca... zobaczymy.EmerytRs2 - Sob 20 Kwi, 2013 jedziecie dzisiaj??
jadę chyba pooglądać.pum - Sob 20 Kwi, 2013 i co zobaczyłeś? rasta - Sob 20 Kwi, 2013 Puste lotnisko i bociany na łące EmerytRs2 - Sob 20 Kwi, 2013 kurwa wiedziałem, że wejdę i będą śmiechy .
ogarnąłem i nie pojechałem jutro jestem na bemowie rasta - Sob 20 Kwi, 2013 Jutro BP o 8:30