KarQ - Pon 13 Sie, 2012 A Fokę jak nadruszyłeś? Masz foto? Kiedy przewidujesz ponowny wyjazd?pum - Pon 13 Sie, 2012 foto demolki u mnie w temacie. w skrócie - przepałowałem, zatrzymałem się na barierze + bunkrze. planuje za 2 tygodnie (o ile mój mechanik będzie miał czas) być na lap race, jak nie to 8 czy tam 9 Ułęż z Kająno name - Pon 13 Sie, 2012 Zbych nie da rady, zbych Chloru - Pon 13 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Mam nadzieję, że za rok też się uda ogarnąć tor, oczywiście z lasem (nie jest to taki problem tak Tomcat pisze ).
Oprąciałeś do reszty?! Lud chce igrzysk!
Było to tak fajnie ogarnięte, że czekanie aż rok to straszna kara. WuRC - Pon 13 Sie, 2012
Chloru napisał/a:
Lud chce igrzysk!
+pierdyliard Kamill - Pon 13 Sie, 2012
pum napisał/a:
a o najważniejszym zapomniałem - WIELKIE DZIĘKI BONCZEK ZA OGARNIĘCIE TYCH KIELC!
Ja się przyłączam, było wszystko jak trzeba.matt - Wto 14 Sie, 2012 zróbcie koniecznie wcześniej jakiegoś TD na kielcach bo wczoraj się o nim naczytałem + mój paro mięsięczny głód jazdy i dziś mi się śniło, że też śmigam po kielcach Konrad - Wto 14 Sie, 2012 Ma ktoś jeszcze jakieś foty/filmy?
Zwrócił ktoś uwagę na licznik ile miał jeden przejazd między startem a metą? Kamill - Wto 14 Sie, 2012 http://race4fun.pl/track-...-galeria-zdjec/Konrad - Wto 14 Sie, 2012 Te widziałem, wydawało mi się, że ktoś od Januszka (Majer?) jeszcze robił foty Janusz - Wto 14 Sie, 2012 eee nie przypominam sobie żeby ktoś od nas robił fotki, na pewno Geko jeszcze ma kilka fotek bo stał z wieeelkim obiektywem no name - Wto 14 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
na pewno Geko jeszcze ma kilka fotek bo stał z wieeelkim obiektywem
Widziałeś ty kiedyś by ktoś trzymał obiektyw na wysokości pasa Kamill - Wto 14 Sie, 2012
konradone napisał/a:
Te widziałem, wydawało mi się, że ktoś od Januszka (Majer?) jeszcze robił foty
Hmm to dziwne bo wrzuciłem je 10min temu alphaOne - Wto 14 Sie, 2012 trasa miała ok 1,8 kmwas79 - Wto 14 Sie, 2012 a jakie prędkości osiągaliscie, bo poza obrotomierz nie spojrzałem, a wydaje mi się że na prostej przed winklem z drzewkiem było dość szybko