strick - Czw 03 Gru, 2009 A jak ty to chciałes inaczej zrobic? Albo przy kupinie, albo po darowiznie... Powiedz mi w jaki inny sposób?martin.h - Czw 03 Gru, 2009
strick napisał/a:
A jak ty to chciałes inaczej zrobic? Albo przy kupinie, albo po darowiznie... Powiedz mi w jaki inny sposób?
Napisałeś, że chciałeś się wpisać do dowodu, wpisać to sobie możesz hak holowniczy. Ja nie czytam w Twoim mózgu co masz na myśli więc pisz wyraźnie.strick - Czw 03 Gru, 2009 To jak nie wiesz o co chodzi, to sie nie odzywaj.
Jakos inni wiedzieli, tylko ty nie...martin.h - Czw 03 Gru, 2009
strick napisał/a:
To jak nie wiesz o co chodzi, to sie nie odzywaj.
Jakos inni wiedzieli, tylko ty nie...
strick, od jakiegoś czasu ciągle się do mnie przy.pier.dala.sz. Masz jakiś problem?
A powyższą wypowiedzią pokazałeś tylko na jakim poziomie jest Twoja kultura strick - Czw 03 Gru, 2009 Pomyśl czasami zanim cos napiszesz.
Idz sobie pokręc smigłem przy swoich panienkach, albo posłuchaj sobie swojej muzyki...
Jestes typowym dzieckiem neostrady, odważnym i gadatliwym tylko na necie.
Zaraz znowu napiszesz cos o evo... Cos o upalaniu...
Cytat:
A powyższą wypowiedzią pokazałeś tylko na jakim poziomie jest Twoja kultura
Mam juz zaczac płakac?M - Czw 03 Gru, 2009 prosze o spokój i rozejście sięMichał - Czw 03 Gru, 2009
Wlasnie przed chwila wracajac z treningu mialem ochote poupalac i juz ruszylem wspinajac sie na gore, ale przypomnialo mi sie ze nie mam paska klinowego Vlodarsky - Czw 03 Gru, 2009 dzwoń do Vlodzia! Za flaszkę wszystko Ci powie!KonradMK - Pią 04 Gru, 2009 hehehe strick rozdaje latary Vlodarsky - Pią 04 Gru, 2009 Kondziu daj buziaka KonradMK - Pią 04 Gru, 2009 słabeMichał - Pią 04 Gru, 2009 Vlodarsky - Pią 04 Gru, 2009 Bo jak nie to naśle na Ciebie
KonradMK - Pią 04 Gru, 2009 Vłodi ma dziś dzień zwierzaka. Poranek był owocny?