Vłodi ma dziś dzień zwierzaka. Poranek był owocny?
lepszy pies na zdjęciu niż robaki w doopie Kondziu ale może Ty myślisz inaczej tego nie wiem
uważaj !!!!! nisko latające psy !!!!!!!
hehe ale one są zajebiste KonradMK - Pią 04 Gru, 2009 już wolę zboczenie Łukasza...Anonymous - Pią 04 Gru, 2009 Gdzies w HP był wątek o lataniu,licencjach itd,za cholere nie moge tego znalezc,a potrzebuje poczytac
pomozecie??iQ - Pią 04 Gru, 2009
rabarbar napisał/a:
Gdzies w HP był wątek o lataniu,licencjach itd,za cholere nie moge tego znalezc,a potrzebuje poczytac
pomozecie??
http://forum.hothatch.org...hlight=licencjaAnonymous - Pią 04 Gru, 2009 wielkie dzieki KonradMK - Pią 04 Gru, 2009 Światła to nie wszystko, jeszcze trzeba mieć mózgowie i patrzeć jak się wjeżdża na pasy. Moja siostra cioteczna leży w śpiączce od tygodnia bez czucia w nogach po tym, jak zdjął ją koleś na pasach. Podobno to lekarz i mąż policjantki zarazem, jak się wykręci od odpowiedzialności to go ...
Ja pierdolę, tego się kurwa nie da pojąć. Chuj pójdzie siedzieć albo go znajdę.PiTT - Pią 04 Gru, 2009 fakk, lipa straszna, to jakaś bliska rodzina, utrzymywałeś kontakty czy raczej dalsza?
tak czy inaczej nie zmienia faktu że dramatKonradMK - Pią 04 Gru, 2009 Jej babcia to siostra mojej baci więc dosyć bliska rodzina. Z jej ojcem miałem bardzo dobry kontakt, super facet, strasznie mi go szkoda, bo wiem że jest teraz w tragicznym stanie. Moja mama pomaga im w sprawach prawnych, po informacji o śmierci sama trafiła do szpitala, bo ma problemy z ciśnieniem. Chciałbym dorwać tego chuja, żeby potrącić człowieka na pasach trzeba być wybitnym idiotą.PiTT - Pią 04 Gru, 2009 jasna sprawa, że w tej chwili emocje biorę górę, wina jest ewidentna z punktu przepisów prawa, to było przejście dla pieszych
nie znam natomiast szczegółów całego zdarzenie bo też się przecież często słyszy że pieszy wszedł prosto pod samochód
czy są jakieś dodatkowe obciązenia w stosunku do kierowcy? czy był pod wpływem alkoholu albo jechał za szybko
ciężko myśleć racjonalnie jak taka tragedia dotyka najbliższych, ale nadal trzeba przeanalizować co tak naprawdę się stało, czy to była wyłącznie wina kierowcy czy dziewczyna bez patrzenia weszła na pasy
ogólnie kiepska sytuacjaGaydek - Pią 04 Gru, 2009 Przykra sprawa. Współczuję.Walle - Pią 04 Gru, 2009 w takich momentach najgorsze jest uczucie bezsilności...M - Pią 04 Gru, 2009
oby go dosięgneła sprawiedliwośćMichał - Pią 04 Gru, 2009 szkoda kondziu !!
3m sie wariat !!KonradMK - Pią 04 Gru, 2009 Przechodziła grupa ludzi. Kasia z koleżanką szły ostatnie, koleżanka przeszła a Kasia już nie zdążyła. Na przejściu nie ma oświetlenia dlatego tym bardziej kierowca powinien zwolnić przy znaku "przejście dla pieszych" (szli ludzie do chuja)PiTT - Pią 04 Gru, 2009
przejscie dla pieszych, co by nie bylo, winny i tak jest kierowca
pytanie tylko jaka karę poniesie