kiedys bylem tu jako tommi i od tego czasu nic sie nie zmienilo
podobno się zmieniło coś w astrze, takie ploty chodził, ze zaczęła jeździć czy jakoś tak
Poprawiona glowica i program daly 14 km... wiec zaczelo to troche lepiej jechac. Zeby odczuc wieksza poprawe to trzeba byloby mase obnizyc...Janusz - Czw 29 Paź, 2009
Cytat:
Siema Wszystkim
oooo pan tu tez juz chyba był czy to pan miał wybebeszonego zx z ori skórzanymi fotelami z przodu ;>106 - Czw 29 Paź, 2009 pan i jego zona... czy to nie ta historia? Janusz - Czw 29 Paź, 2009
Cytat:
pan i jego zona... czy to nie ta historia?
że panewka??
kurczę teraz już sam nie wiem hmm...Anonymous - Czw 29 Paź, 2009 Witam wszystkich Kolegów i Koleżanki. Jestem z Gliwic, na imię mi Igor. Jeżdżę srebrnym MKV GTI DSG od przeszło roku. Auto jest po programie w CompSport, wyszło 255KM i 377Nm. Po zimie planuje kolejne modyfikacje, najpierw wydech, potem może coś więcej. Kilka zdjęć:
Anonymous - Czw 29 Paź, 2009 witam , na samym programie taką moc wyciągnęli ?? z seryjnym Ic ?KarQ - Czw 29 Paź, 2009 Witam.
W Golferze brakuje szelek szymlorek - Czw 29 Paź, 2009 Witamy wszystkich świeżaków
fajne stołki w golfie Anonymous - Czw 29 Paź, 2009
grifin010 napisał/a:
witam , na samym programie taką moc wyciągnęli ?? z seryjnym Ic ?
Tak, na samym programie, wszystkie graty są seryjne. Seria była stosunkowo mocna - 223KM.PGmaster - Czw 29 Paź, 2009 No to ladnego gifta dostales
Fajnie ze ma DSG i 5 furtek Marek23 - Czw 29 Paź, 2009 Pięknie Igor,moc całkiem,całkiem.PiTT - Czw 29 Paź, 2009 golfik konkretny, mistrz fotele
faktycznie ładny gift z fabryki, mi w serii na maha wyszło ok. 215KMstrick - Czw 29 Paź, 2009 Siema Igor, wkoncu sie zarejestrowales Młody Papież - Czw 29 Paź, 2009 no własnie Igor, wkońcu, cześć