To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Janusz - Pią 04 Gru, 2009

Cytat:
ze wstępnego opisu wydarzenia tak wynika, ssij bona. ja często przekroczyć prędkość, ale jeszcze nigoko nie zabiłem.

ale przezwałeś go bo on ja przekroczył....

wiec kiedy ty ja przekraczasz także jesteś baranem

i podałeś przyczynę wypadku jako przekroczenie prędkości, jednocześnie stwierdzając ze jesteś lepszy, bo tez ja przekraczasz, ale nikogo nie zabiłeś...

Jacek - Pią 04 Gru, 2009

ale sranie chłopaki...każdy zapierda.la i koniec
nox - Pią 04 Gru, 2009

Nosz ja pierdole Janusz daj se an wstrzymanie , jak by ci ktoś trzasną kogoś z rodziny to myślał byś w pozytywach o sprawcy ?
Janusz - Pią 04 Gru, 2009

Cytat:
Nosz ja zapinam w kalesony Janusz daj se an wstrzymanie , jak by ci ktoś trzasną kogoś z rodziny to myślał byś w pozytywach o sprawcy ?

Nie.... ale popatrz stronę wcześniej, jak wszyscy już wszystkich osadzili i potępili coś co samo robią non stop.....

aha, i ja dalej nie mysle w pozytywach o sprawcy.... ale przeciwstawiam sie piętnowaniu, pomimo ze nie mamy do tego prawa.... ponieważ nie wiemy jak było. Ale najłatwiej osadzić...

tak czy siak koniec tematu...

KonradMK - Pią 04 Gru, 2009

Napisałem że baran nie dlatego że jechał za szybko tylko dlatego że zgarnął pieszego na pasach.
PiTT - Pią 04 Gru, 2009

hej, hola hola
nikt poza Kondziem nikogo nie osądził
jeden napisał, że ma nadzieję że spotka go odpowiednia kara - czyli taka jaką wyda sąd
ja napisałem że kiepska akcja, ale też nie wiadomo jak do tego doszło - czyli w sposób nieco delikatniejszy dążyłem do tego co napisał Janusz, ale chooj z tym
jedynie Kondziu go chciał dorwać i zabić... co jest jak najbardziej zrozumiałe bo każdy pewnie by miał podobne odczucia
ja bym tylko chciał wiedzieć czy ten kierowca jeździł non stop jak wariat, takich jak jest masa na mieście, wymuszanie pierwszeństwa, wpychanie się na chama, ogólne cwaniakowanie - takiego bym z miejsca zniszczył
ale jeśli to "przeciętny" kierowca i zdarzył się wypadek, wielkie nieszczęście dla obu stron to nie można zniszczyć człowieka tylko dlatego że emocje biorą górę
tyle.

M - Pią 04 Gru, 2009

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/piyY-UtyDZw&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/piyY-UtyDZw&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Michał - Pią 04 Gru, 2009

wsadziłbym tej pizdie łeb jak temu kotu, na pół roku. Jeszcze bym na nią szczał i srał
M - Sob 05 Gru, 2009

Michał napisał/a:
wsadziłbym tej kotka łeb jak temu kotu, na pół roku. Jeszcze bym na nią szczał i srał

xD

Vlodarsky - Sob 05 Gru, 2009

M - Sob 05 Gru, 2009

Marku jak Ci to powiedzieć ;D
Michał - Sob 05 Gru, 2009

nie było :D
kubas - Sob 05 Gru, 2009

KonradMK napisał/a:
Chciałbym dorwać tego zły czlowiek, żeby potrącić człowieka na pasach trzeba być wybitnym idiotą.

Łatwo wam mówić mi w wakacje pojawiła się przed maską kobieta nie wiadomo skąd, dobrze że jechałem 30km/h, nie było to na pasach a i tak wina była moja na szczęście nic jej się nie stało oprócz posiniaczonej nogi... ale i tak 500pln 10pkt, jakby miała jakiś uszczerbek trwały, to od razu prokurator.

Współczuje kondziu...

Anonymous - Sob 05 Gru, 2009

fajna kamerka tutaj akurat NYC http://www.earthcam.com/u..._type=streaming
k-mart - Sob 05 Gru, 2009

Vlodarsky napisał/a:

troche jak w wyrazowie