iQ - Nie 06 Gru, 2009 Barejka - Nie 06 Gru, 2009 tyle dobra poszlo z dymem k-mart - Nie 06 Gru, 2009 dzielo konkurencji KonradMK - Pon 07 Gru, 2009 dla miłośników siłowni, niezły wynik, moim zdaniem bez anaboli
anjas - Pon 07 Gru, 2009 koks jak nicBart - Pon 07 Gru, 2009 sięgam po penisKonradMK - Pon 07 Gru, 2009
anjas napisał/a:
koks jak nic
niekoniecznie, znam podobne przypadki, ale faktem jest że zaczynał od totalnego zera M - Pon 07 Gru, 2009 od zera do bohatera
co daje byc tak napompowanym?
można zabić z liścia? Bart - Pon 07 Gru, 2009 z pochopnymi ocenami poczekajmy może aż Kamilrower się wypowie.PiTT - Pon 07 Gru, 2009 o ja kasztanie, co Ty oglądasz, znasz tube8? martin.h - Pon 07 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
anjas napisał/a:
koks jak nic
niekoniecznie, znam podobne przypadki, ale faktem jest że zaczynał od totalnego zera
Dziwne, ale wydaje mi się że jeśli człowiek waży bardzo mało (jak w tym przypadku na początku), to raczej nie ma skłonności do tycia, a w takim przypadku przytyć 20kg to bardzo trudna sprawa. Śmierdzi mi to chemią, ale moja wiedza nt. siłowni jest zerowa więc niech się wypowiedzą nasi eksperci: k-mart i Kamilrower KonradMK - Pon 07 Gru, 2009 weź pod uwagę wiek kolesia, w międzyczasie skończył dojrzewać, mój ziom miał podobnie i choć do dziś nie jest atletą to z człowieka-patyczaka zmienił się normalnego gościa.
a co daje takie napompowanie? to samo co 100KM z litra, satysfakcję dla tego kogo to obchodzi.nox - Pon 07 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
ziwne, ale wydaje mi się że jeśli człowiek waży bardzo mało (jak w tym przypadku na początku), to raczej nie ma skłonności do tycia, a w takim przypadku przytyć 20kg to bardzo trudna sprawa. Śmierdzi mi to chemią, ale moja wiedza nt. siłowni jest zerowa więc niech się wypowiedzą nasi eksperci: k-mart i Kamilrower
Skłonność do tycia to on nie ma raczej to że ktoś nabrał suchej masy to zupełnie co innego aniżeli skłonność do tycia .
3 lata i taki wynik ? oczywiście ze możliwe dobry trening dieta i odżywki (jeżeli to usa to tam są nieco inne normy , dopuszczone składy odżywek ) ogólnie jak ktoś ma zapał , czas i kase na to co je to jest to bez mniejszych problemów do wykonania .leon - Pon 07 Gru, 2009 po1. widac ginekomastie (damski cycek spowodowany za duzym przyswojeniem wody przez gruczoly)
po2. sam poczatek filmu to 2 lata i z kosci koles nagle robi sei mega urzezbiony (nazwijmy to sylwetka plazowa)
po3. nagle pojawienie sie wlosow na klacie w ilosci conajmniej duzej sugeruje nadwyzke testosteronu w organizmie
po4. 1:41 zdjecie mega wyciecia - oceniam tkanke tluszczową namniej niż 10%
po5. 1:55 zauwazcie jak koles nagle stracil miesnie brzucha i ogolnie sporo przybral (wypada na okres swiateczny ale watpie zeby to slodycze )
po6. moglby z tego filmu wypisac jeszcze z 10 takich pktów
po7. nawet mega uprzywilejowanie genetyczne nie da takich efektow
WNIOSEK:
koks jak nic!Barejka - Pon 07 Gru, 2009 leon, popieram, z moich stwierdzen to na poczatku gdzies tak do 1.30 jeszcze koles jechal na sucho, a pozniej napierniczal omeny w zad