To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

iQ - Nie 06 Gru, 2009

:/

Barejka - Nie 06 Gru, 2009

tyle dobra poszlo z dymem xD xD xD o_O o_O :wall: :wall: :/ :/
k-mart - Nie 06 Gru, 2009

dzielo konkurencji :>
KonradMK - Pon 07 Gru, 2009

dla miłośników siłowni, niezły wynik, moim zdaniem bez anaboli

anjas - Pon 07 Gru, 2009

koks jak nic
Bart - Pon 07 Gru, 2009

sięgam po penis

anjas napisał/a:
koks jak nic

niekoniecznie, znam podobne przypadki, ale faktem jest że zaczynał od totalnego zera :D

M - Pon 07 Gru, 2009

od zera do bohatera

co daje byc tak napompowanym?
można zabić z liścia? :rotfl:

Bart - Pon 07 Gru, 2009

z pochopnymi ocenami poczekajmy może aż Kamilrower się wypowie.
PiTT - Pon 07 Gru, 2009

o ja kasztanie, co Ty oglądasz, znasz tube8? :crazy: ;D
martin.h - Pon 07 Gru, 2009

KonradMK napisał/a:
anjas napisał/a:
koks jak nic

niekoniecznie, znam podobne przypadki, ale faktem jest że zaczynał od totalnego zera :D

Dziwne, ale wydaje mi się że jeśli człowiek waży bardzo mało (jak w tym przypadku na początku), to raczej nie ma skłonności do tycia, a w takim przypadku przytyć 20kg to bardzo trudna sprawa. Śmierdzi mi to chemią, ale moja wiedza nt. siłowni jest zerowa więc niech się wypowiedzą nasi eksperci: k-mart i Kamilrower :)

weź pod uwagę wiek kolesia, w międzyczasie skończył dojrzewać, mój ziom miał podobnie i choć do dziś nie jest atletą to z człowieka-patyczaka zmienił się normalnego gościa.

a co daje takie napompowanie? to samo co 100KM z litra, satysfakcję dla tego kogo to obchodzi.

nox - Pon 07 Gru, 2009

martin.h napisał/a:
ziwne, ale wydaje mi się że jeśli człowiek waży bardzo mało (jak w tym przypadku na początku), to raczej nie ma skłonności do tycia, a w takim przypadku przytyć 20kg to bardzo trudna sprawa. Śmierdzi mi to chemią, ale moja wiedza nt. siłowni jest zerowa więc niech się wypowiedzą nasi eksperci: k-mart i Kamilrower :)

Skłonność do tycia to on nie ma raczej to że ktoś nabrał suchej masy to zupełnie co innego aniżeli skłonność do tycia .

3 lata i taki wynik ? oczywiście ze możliwe dobry trening dieta i odżywki (jeżeli to usa to tam są nieco inne normy , dopuszczone składy odżywek ) ogólnie jak ktoś ma zapał , czas i kase na to co je to jest to bez mniejszych problemów do wykonania .

leon - Pon 07 Gru, 2009

po1. widac ginekomastie (damski cycek spowodowany za duzym przyswojeniem wody przez gruczoly)

po2. sam poczatek filmu to 2 lata i z kosci koles nagle robi sei mega urzezbiony (nazwijmy to sylwetka plazowa)

po3. nagle pojawienie sie wlosow na klacie w ilosci conajmniej duzej sugeruje nadwyzke testosteronu w organizmie

po4. 1:41 zdjecie mega wyciecia - oceniam tkanke tluszczową namniej niż 10%

po5. 1:55 zauwazcie jak koles nagle stracil miesnie brzucha i ogolnie sporo przybral (wypada na okres swiateczny ale watpie zeby to slodycze :> )

po6. moglby z tego filmu wypisac jeszcze z 10 takich pktów

po7. nawet mega uprzywilejowanie genetyczne nie da takich efektow

WNIOSEK:
koks jak nic!

Barejka - Pon 07 Gru, 2009

leon, popieram, z moich stwierdzen to na poczatku gdzies tak do 1.30 jeszcze koles jechal na sucho, a pozniej napierniczal omeny w zad :wall: