martin.h - Pią 30 Paź, 2009 Witamy IgoraAnonymous - Pią 30 Paź, 2009 Witam wszystkich posiadaczy hothatchy. Ciesze się niezmiernie że w końcu udało mi się dołączyć do tego forum.
(ooo, łatwo mi przychodzą te słowa... w końcu lata praktyki, powtarzania ich codziennie rano).Bart - Pią 30 Paź, 2009 hasło "ranny ptaszek" nabiera nowego znaczenia GeKo - Pią 30 Paź, 2009 Cóż za silna koalicja German Indźinering nam się tworzy. Witamy
P.S.
Masz siostrę anjas - Pią 30 Paź, 2009
bart napisał/a:
hasło "ranny ptaszek" nabiera nowego znaczenia
mnie to hasło przeraża. Kojarzy się z jakimś horrorem... brrrrrAnonymous - Pią 30 Paź, 2009 Puki co to ciągle czekam jeszcze na auto które ma być wyprodukowane w 48tyg, ale już teraz chciałem zaistnieć na forum martin.h - Pią 30 Paź, 2009 Witamy!
Musisz mieć stalowe nerwy, mieliśmy już na forum kogoś kto czekał na Focusa RS'a. Nie umiał wytrzymać pP - Pią 30 Paź, 2009 powitać nowych!!!saxorulez - Pią 30 Paź, 2009 Ale Golf jest tutaj lubiany
Witamy - bedzie DSG ?CHRZANEK - Pią 30 Paź, 2009
saxorulez napisał/a:
Golf jest tutaj lubiany
Najlepiej lubie III w 1,9SDI
Witam wszystkich nowych których nie miałem okazji powitać.
Wrzucajcie zdjęcia - tak będzie najlepiej Mick - Pią 30 Paź, 2009 Witam posiadaczy GTI V i VI CHRZANEK - Pią 30 Paź, 2009 Jeżeli ten słynny Igor to Igor T...k to ja chyba też znam...
W motorsporcie wszyscy się znaja...Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 DSG nie będzie bo nie chciałem nie lubię jego działania poza tym auto wiecznie seryjne nie będzie Zamiast DSG będzie nawi i skóra