To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

k-mart - Pon 07 Gru, 2009

Oto klucz do sukcesu:

Cytat:
"Zestaw No-Xplode + Storm to ponad 300 zł i straczy na 4 tygodnie porządnego treningu jak sądzę. A co potem? Jak często powatrzać taki cykl? Chodzi mi o to jak długo można to przyjmować?"

"trening który chcę zrobić jest bardzo ciężki i 4 tygodnie wystarczą co nie znaczy że przestanę brać suple i trenować. Zeżrę puszki do końca ale pytanie co potem?"

"Ok to przedstawię może mój plan do końca roku. Otóż od 4 miesięcy robię masę. Żrę dużo, trenuję 3x w tyg bez opieprzania się i efekty są.
Na razie nie należę do najmocniejszych gdyż REGULARNIE siłownię zaliczam dopiero od tych 4 miesięcy. Urosła klata, urósł bic ale na ławeczce poziomej najwięcej machnąłem 90 kg (startując z 60 _kwadr.gif)
Osiągnąłem już moment gdzie mięśnie przestały reagować na trening tak jak na początku, stąd pomysł ze Stormem.
Od października chcę zrobić redukcję (obecnie ważę 96 kg w porównaniu do 78 z zeszłego roku przy 184 cm wzrostu) gdyż tłuszczu podobno mam ok 23%.
Ale najpierw chcę osiągnąć 100kg na sztandze"

leon - Pon 07 Gru, 2009

to nie jest film o koksie ale o pewnym grubszym Brytyjczyku ktore wyciska wszystko ze 133 konnego Twingo :>

part 1

part2

saxorulez - Pon 07 Gru, 2009

mnie to nie bawi.. serio. Pogieło ich z rozwalaniem fajnej fury.. żenua

kurwa, gdy widzialem pierwszy top gear w zyciu, juz go nie lubialem.
bizon - Pon 07 Gru, 2009

no, chlopaki zamietli testem francuza :rotfl: :rotfl:

nie chodzi o to, rownie dobrze mogl to byc jakis cif, impreza lub cos innego.
Dla mnie Clarkson gada glupoty i tyle a driver z niego zaden.

M - Wto 08 Gru, 2009

nawet nie bede ogladac. Clarkson sie juz nie raz popisał totalnym brakiem szacunku do samochodów.
KonradMK - Wto 08 Gru, 2009

stać go (producentów programu) na to a ludzi to cieszy. jest rozrywka?
M - Wto 08 Gru, 2009

jedzmy gówno - miilony much nie mogą się mylić

potrafisz lepiej
Vlodarsky - Wto 08 Gru, 2009

eM napisał/a:
nawet nie bede ogladac. Clarkson sie juz nie raz popisał totalnym brakiem szacunku do samochodów.

zgadzam się ! a poza tym męczy mnie jego ciągłe narzekanie na wszystko. Jest krytykiem życia - czemu się nie powiesi ? Ta jego książka - zbiór narzekań w połowie mnie tak znudziła, że wystarczyło przeczytać dwa pierwsze zdania każdego następnego tematu i już było wiadomo jaki będzie koniec bo on zawsze obiera sobie jakiś temat - później narzeka i na tym koniec.

Kiedyś mi się podobały jego wypowiedzi. Zmieniłem zdanie :/

M - Wto 08 Gru, 2009

KonradMK napisał/a:
potrafisz lepiej

wg twojego Kondziu uznania zapewne nie, ale nie martwi mnie to.

po prostu narzekasz Maćku, Top Gear to nie program o strojeniu VTECów tylko show rozrywkowy o tematyce związanej z motoryzacją.
M - Wto 08 Gru, 2009

A twoj Nick to KonradMałyKutas?
:rotfl:

Janusz - Wto 08 Gru, 2009

dokładnie panowie top gear to nie jest program motoryzacyjny, a program rozrywkowy o tematyce motoryzacyjnej, i tak trzeba do tego podchodzić :) chcesz zobaczyć show oglądasz top gear, chcesz się dowiedzieć czegoś o samochodach oglądasz fifth gera... proste...