Bloki zawsze były i będą mniej lub bardziej eleganckimi hotelami robotniczymi.
Nie ma nic bardziej ekskluzywnego niż usiąść w samych gaciach w ogródku za domkiem i mieć wszystko w dupie.
W trakcie jak ekskluzywnie beda wypompowywac szambo
Byle nie sasiadowi na pole w nocy Jakarti - Nie 29 Gru, 2013
Cytat:
Śmiać mi sie chciało jak Pani w biurze sprzedaży 19stej dzielnicy mi udowadniała że to jest osiedle ekskluzywne. W końcu mnie wkooorwiła i powiedziałem ze ekskluzywnie to jest na grzybowskiej w apartamentach po 4 bańki a nie tutaj u was gdzie jest nasrane bloków jeden na drugim, a w sąsiedztwie mają podrzędne kluby w stylu space (czyta sie spejs
agree.
to tam sa takie dobre ceny, ze to miejsce jest ok? kiedys jak pierwszy budynek byl jeszcze w planacj to mieszkanie 30m2 kosztowało 300k bez garazu wiec promocja raczej slaba. zmieniło się?
teraz pomyslalem..
byliscie na jakichs targach mieszkaniowych? tam czasem - jak ktos wie, ze kupuje, mozna wyrwac dobre promocje.. ale trzeba znac juz wczesniej ceny itp
dolcan to zwykly blok - zgadza sie. mam andzieje, ze nie odebrałeś tego inaczej jak Ci o tym mowilem niedawno wyslalem pytanie o ceny meiszkan w tym dolcanie. tam jest jeden pion mieszkan po 30m2 i zadne nie jest sprzedane - spytalem dlaczego ale poki co cisza
no i jeszcze raz powtorze.
sprobuj na wlodarzewskiej przepaczać mieszkania. tam jest spory wybór teraz a skoro 19 dzielnia ok to i moja okolica bedzie ok , tak mysle - cenowo.Kamill - Nie 29 Gru, 2013 Marigold garden patrzyles ?
Na targach tak sobie, bylismy na dwoch, glownie nowe osiedla zaczynajace sprzedaz, duza czesc osiedla na zadupiach, na ktore ciezko sie natknac samemu, ale i tak warto zahaczyc.Michał - Pon 30 Gru, 2013
Cytat:
to tam sa takie dobre ceny, ze to miejsce jest ok? kiedys jak pierwszy budynek byl jeszcze w planacj to mieszkanie 30m2 kosztowało 300k bez garazu wiec promocja raczej slaba. zmieniło się?
Dokladnie, ceny sie nie zmienły
Cytat:
byliscie na jakichs targach mieszkaniowych? tam czasem - jak ktos wie, ze kupuje, mozna wyrwac dobre promocje.. ale trzeba znac juz wczesniej ceny itp
Byliśmy już. Plusem tej wycieczki było to ze narodowy sobie zwiedziłem Jakoś nie mogliśmy sie odnaleźć tam
Cytat:
dolcan to zwykly blok - zgadza sie. mam andzieje, ze nie odebrałeś tego inaczej jak Ci o tym mowilem niedawno wyslalem pytanie o ceny meiszkan w tym dolcanie. tam jest jeden pion mieszkan po 30m2 i zadne nie jest sprzedane - spytalem dlaczego ale poki co cisza
aaaaa, to tobie o to chodziło ?! nawet nie wiedziałem. Tak podjechaliśmy po prostu aby zobaczyć
Cytat:
sprobuj na wlodarzewskiej przepaczać mieszkania. tam jest spory wybór teraz a skoro 19 dzielnia ok to i moja okolica bedzie ok , tak mysle - cenowo.
Włodarzewska odpada - czegoś bardziej kameralnego szukamy ( Czysty_Michał_kameralnie_przyjmie )
Jak narazie najbardziej nam leży na dywizjonu 303 - tam jest najtaniej zdecydowanie ze wszystkich ofert jakie oglądaliśmy oraz osiedle wola tarasy - tam będziemy starać sie kupić . Drożej niż na dywizjonu zdecydowanie ale i blok naprawdę fajny i okolica nam sie b.podoba ( blisko wyjazd na trase , co dla nas ma znaczenie aby do starych mieć w miare szybko )
Jutro jedziemy jeszcze Żoliborz artystyczny ( dobra nazwa kręce kotlety więc jestę artystą ) zobaczyć oraz osiedle eskadra na dyw.303Jakarti - Pon 30 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
aaaaa, to tobie o to chodziło ?! nawet nie wiedziałem. Tak podjechaliśmy po prostu aby zobaczyć
tzn o co?
moja sprawa niezalezna od Twojej. powiedziałem, ze jest taki blok i tyle
Michał napisał/a:
Włodarzewska odpada - czegoś bardziej kameralnego szukamy (
przejrzyj inwestycje na / przy wlodarzewskiej i parku dokladniej. tam jest sporo fajnych miejsc. skoro patrzyles na dolcan to wlodarzewska tym bardziej jest kameralna
tylko pewnie poza budżetem większości zayebiste miejsce.. GeKo - Pon 30 Gru, 2013 Ten na szczycie imitujący dom fajny, tylko ta balustrada jak z Aushwitz.Jakarti - Pon 30 Gru, 2013 to wizualizacja - trzeba by spojrzec w projekt realizacyjny, do którego ma się dostęp przy podpisywaniu umowyJakarti - Pon 30 Gru, 2013 mam ceny mieszkań - spytałem o najmniejsze dostępne
mogę zaproponować apartamenty na parterze z ogródkiem. Tylko te są 2 –pokojowe:
• I.0.2. o powierzchni 60,9m2 oraz II.0.2. o powierzchni 58,9m2 z prawie 200m ogródkiem w cenie 13000zł/m2
• II.0.3 o powierzchni 62,2 m2 z 69m ogródkiem w cenie 11 500 zł/m2
• III.0.2. o powierzchni 60,9 z ogródkiem o powierzchni 262m w cenie 13 500zł/m2
Cena miejsca postojowego w garażu podziemnym to 35 000 zł, miejsca rodzinnego - 60 000 zł a komórka lokatorska - 10 000 zł.
*jak na Warszawę
** i taką lokalizcję to ceny spoko Cartoon - Pon 30 Gru, 2013 U mnie na osiedlu mają za chwilę zacząć budować ostatni, brakujący blok
Miejscówka zajebista, ceny w porównaniu do tych z posta wcześniej też zajebiste Jakarti - Pon 30 Gru, 2013
Cartoon napisał/a:
ceny w porównaniu do tych z posta wcześniej
ceny prawdziwe ale nie ma co sie do nich odnosic bo nie mowimy o takim poziomie w tej dyskusji. to raczej ciekawostka roj - Pon 30 Gru, 2013 i w cenie apartamentu masz od razu status zielonego na forum w temacie osiedla i jedną kartę "minus trzy ostrzeżenia" więc możesz kogoś obrazić bez konsekwencji Jakarti - Pon 30 Gru, 2013 GeKo - Pon 30 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
powierzchni 58,9m2 z prawie 200m ogródkiem w cenie 13000zł/m2
Jeśli ceny są z ogródkami, to jak komuś zależy na wlasnej zieleni to fajna opcja.Jakarti - Pon 30 Gru, 2013 gdyby policzyc to inaczej to cena 3.365.700
hehe
no chance.siema - Pon 30 Gru, 2013 Przypomniałem sobie dlaczego stawiam dom...