kamil - Pią 31 Sty, 2014 jak w TV masz RCA to pod RCA w AUX 1 i po problemie.Michał - Pią 31 Sty, 2014
mi napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
Analogowe wyjście audio tv do analogowego wejścia audio wzmacniacza.
no wlasnie to nie działa
a z innych niż usb źródeł działa?
hehehe, zaczyna sie
karwa, ja sie nie tym nei znam
co działa, co analogowe , usb, co ? Michał - Pią 31 Sty, 2014
kamil napisał/a:
jak w TV masz RCA to pod RCA w AUX 1 i po problemie.
nie no aż takim baranem nie jestem
nie ma rcaKamill - Pią 31 Sty, 2014 A ze słuchawkowego w tv takim kablem do wzmaka, może opcje w tv trzeba przejrzeć i podgłosić słuchawki, albo we wzmaku na jakiegoś auxa przełączyć (zależny ktore gniazda chinch wykorzystasz)
Michał - Pią 31 Sty, 2014 nie ma tam wyjścia słuchawkowego ( co jest dziwne dosyć - tv nowy kosztował ponad 10 tyś )Kamill - Pią 31 Sty, 2014
Michał napisał/a:
nie ma tam wyjścia słuchawkowego ( co jest dziwne dosyć - tv nowy kosztował ponad 10 tyś )
Jak bylem w komputroniku przed wczoraj to typ przy mnie pytał o taki kabel, powiedzieli 100zł na zamowienie sprowadzają USB-rca http://www.ebay.com/itm/U...r-/350971288058siema - Pią 31 Sty, 2014 Michał, jakie tam są opisy tych wyjść- chciałem się powymądrzać, a nie bardzo widzę... Podaj model tego TV.Miniac - Pią 31 Sty, 2014
Michał napisał/a:
był zefir - znafca audio - sam ręce rozłożył
3 dni temu - znafca następny - też ręce rozłożył.
karwa pytam sie - jak to gowno podłączyć
Nie da się. Pozostaje CI tylko optyczne wyjście. Też to przerabiałem.zefir - Pią 31 Sty, 2014 no proste, jakby to się dało podpiąć to byśmy to wtedy ogarneli Michał - Sob 01 Lut, 2014
zefir napisał/a:
no proste, jakby to się dało podpiąć to byśmy to wtedy ogarneli
i najebali sie
a nie ... sory, wtedy był dobry bang w placie z tobią Michał - Sob 01 Lut, 2014
siema napisał/a:
Michał, jakie tam są opisy tych wyjść- chciałem się powymądrzać, a nie bardzo widzę... Podaj model tego TV.
ps50b850 siamsang
jak po manualach ci nic to nie mówi to zapraszam serdecznie
Siema zrób mi to siema - Sob 01 Lut, 2014
Michał napisał/a:
siema napisał/a:
Michał, jakie tam są opisy tych wyjść- chciałem się powymądrzać, a nie bardzo widzę... Podaj model tego TV.
ps50b850 siamsang
jak po manualach ci nic to nie mówi to zapraszam serdecznie
Siema zrób mi to
Tak jak podejrzewałem... na trzeźwo byście to ogarnęli
Co jest napisane przy wejściach do których to podpinaliście? (Celowo napisałem WEJŚCIACH!)
Jedyne wyjście w Twoim telewizorze, to jak zgadł już Miniac- optyczne S/PDIF. Kup przetwornik który podawał Kamil albo zmień amplituner.zefir - Sob 01 Lut, 2014
Michał napisał/a:
zefir napisał/a:
no proste, jakby to się dało podpiąć to byśmy to wtedy ogarneli
a nie ... sory, wtedy był dobry bang w placie z tobią
akcja pod kryptonimem szampan Michał - Sob 01 Lut, 2014
Cytat:
Kup przetwornik który podawał Kamil albo zmień amplituner.
kupiłem
Cytat:
Co jest napisane przy wejściach do których to podpinaliście? (Celowo napisałem WEJŚCIACH!)
wlasnie tutaj był chyba problem - czekam na ten dac, rca, zimny dzwięki itd.
na tą skrzynke małą Michał - Czw 06 Lut, 2014 kamil - przyszła ta skyneczka MUSE którą podrzuciłeś na allegro.
Działa !