...
btw. teraz w Kielcach chłopaki w Clio już łapią temat i czołówka lata na krótkim i szperze. Jest tych (aut) coraz więcej - przez co robi się liga sama w sobie - co jest zajebiste. BTW mój zawias jeździ już w Clio Wolskiego. Spodobał mu się na tyle że właśnie ściągamy dla niego billa na tył. Tak że co by nie myśleć czasy przypadkowych wygranych superoesów seryjnymi autami minęły bezpowrotnie, nawet z czołowym kierowcom rajdowym w PL - A.Małyszem za kierownicą ściskającym ją dwoma ręcami
no tak, superoes- amatorskie wyścigi.. czyt. mistrzostwa świata okręgu kieleckiego
swoją drogą, bill cup'owy na tył grubo, ale czemu nie Twoje ex AST ? lepszy jednak wyścigowy bill ?
a z czołówki 4tej klasy to od dwóch czy trzech lat, to zawsze pierwsze pare aut było z krótkim i szpero, także nic nowego. Kwestia tego, ze teraz juz więcej osób wie jak tego użyć w dobry sposób, a nie napierdalajo ile wejdzie na oślep
pcs napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Ale mi żeście znowu poyebali w bani z tym klijasem.
Jaką przewagę ma ph1 nad ph2 poza przepustnicą ? No i ceną...
ma fajniejsza galke zmiany biegow
najwieksza zaleta to nie przepustnica tylko chyba z 70kg mniej
z wagą akurat jakiegoś ogromnego problemu nie ma, ja swojego w godzinę wybebeszyłem na 930kg(ważone na wadze z najazdem, nie to, ze numerki z głowy), bez cięcia i wywalania jeszcze wielu rzeczy. co nie zmienia faktu, ze ph1 zawsze będzie łatwiejsza do rozbebeszenia. Ale mnie jakos sie nie podoba, wolałbym juz ph2 ragnotti rzeźbić ile się da arssss - Czw 03 Kwi, 2014
rafa(L)MR2 napisał/a:
Witam Was serdecznie.
Chciałem zamieścić ogłoszenie najpierw na naszym forum.
Przepraszam, ale niestety - nie uda mi się to. Dopiero wczoraj wyczytałem w regulaminie, iż w dziale sprzedam można pisać dopiero mając min 50postów.
Dziwna zasada, ale nie komentuję i nic na to nie poradzę. Jako, że nie jestem ich pustym nabijaczem - dlatego niestety musiałem najpierw wystawić auto na allegro, a tu dać tylko info.
Historia auta i silnika znane. W styczniu kupiłem czarnego GTi na SWAP do mojego Puga.
Trochę się zeszło, bo jak się okazało - przekłądka nie była tak bardzo p&p, jak na to liczyłem... Róznic między GTi, a "zwyklakiem" jest tak wiele (no i
Bosch <---> MM = ni chu, chu) tak więc...
Przełożyłem w zasadzie WSZYSTKO między 2oma autami (prócz przednich lamp, bo nie są w moim stylu). I teraz to wszystko (silnik, skrzynia, osprzęt, cała wiązka BOSCHa, cała elektryka), co wcześniej udokumentował w swoim wątku disu - jest na sprzedaż w czarnej.
Oczywiście - cena dla Klubowiczów inna, niż na allegro.
Jeśli ktoś odezwie się do mnie i powoła na >>>club106.pl<<<
To cena 5000zł(do drobniutkiej negocjacji) + gratis dorzucam tą belkę z GTi/S16 (najgrubszy stab) w stanie do regeneracji.
Jak ktoś będzie chciał - zrobię też dobrą cenę na Bilsteina B8(jak tylko określę jego wartość).
Sprzedaję go, bo zanim kupiłem GTi - kupiłem już kompletnie nowego B8 - rynkową cenę - znacie. Już siedzi w moim niebieskim. A tego chcę sprzedać - naprawdę jest w stanie bardzo dobrym.
P.S.
Możecie mnie oświecić - ile tak realnie mogę za takiego chcieć?
Pozdro - rafa(L) MR2 Tubo & 106 GTi
696-09-74-74
M - Czw 03 Kwi, 2014 Do kolegi z ogłoszenia - żadna dziwna zasada tylko nie chcemy tu ludzi którzy wrzucają ogłoszenia jak na allegro a potem sobie gdzieś idą i tyle ich widzieli.
Nie jesteśmy tablicą ogłoszeń.Jakarti - Czw 03 Kwi, 2014 znasz rynkową cenę B8?
to co się odzywasz.. kamil - Czw 03 Kwi, 2014 pewnie, ze bił bity, tył klapa, prawy bok przy drzwiach i przednia maska z lampą i chłodnicą. arssss - Czw 03 Kwi, 2014 M, to cytat z club106 M - Czw 03 Kwi, 2014 Acha, bo ostatnio mialem sporo pytan o toKamill - Czw 03 Kwi, 2014