szymlorek - Nie 15 Paź, 2006 Pośpi sobie człowiek do 11 a tu za plecami trenują, no nic nie będe gorszy ide grać ..
Edit:
Jeszcze tak z ciekawości zapytam za pomocą czego gracie? ma ktoś z was kiere?
Ja mieszam za pomocą takiego pada z gałkami, i z wibracją... Michał - Nie 15 Paź, 2006 mam pada ale chyba myszka sie lepiej sprawdza.
Na kierownicy gralem, oczywiscie lepiej sie gralo. Najwazniejsza rzecza nie byla sama kiera co pedaly Loko - Nie 15 Paź, 2006 Na myszce też sie da, przez długi czas rekord świat na tym torze i aucie na którym jezdziliśmy wczoraj nalezał do gościa który jezdzi na myszce, zresztą jest on polakiem, teraz spadł na 2 miejsce.Michał - Nie 15 Paź, 2006 to jaki czas jest najlepszy na tym torze ?? oczywiscie mowa o xf gti ( czy jakos tak)anjas - Nie 15 Paź, 2006 no ja zapinam na myszce, ale planuję kupić kierownicę.
Muszę się rozejrzeć za czymś rozsądnym.Loko - Nie 15 Paź, 2006
Michał napisał/a:
to jaki czas jest najlepszy na tym torze ?? oczywiscie mowa o xf gti ( czy jakos tak)
1.33.080
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 ]
anjas napisał/a:
no ja zapinam na myszce, ale planuję kupić kierownicę.
Muszę się rozejrzeć za czymś rozsądnym.
Jest jedna kierownica która według mnie przewyższa wszystkie, to jest logitech driving force pro, a przewyższa inne tym, że ma ką obrotu 900 stopni, a inne mają znacznie mniej.Michał - Nie 15 Paź, 2006 podobno gdzies jest dzwiek vtec'a do wgrania do lfs'a..
tu jest przyklad
http://media.putfile.com/lfs-vtak-woo-wooMichał - Nie 15 Paź, 2006 posluchajcie sobie, wyjebka, musze to mieć anjas - Nie 15 Paź, 2006 kurde, nie miałem czasu potrenować, ale jestem trochę bliżej Michała - aktualny rekord 1.39.59
ale to nie jest ostatnie słowo... (chociaż za ch..a nie wiem jak urwać jeszcze 4 sekundy, żeby być bliżej najlepszych...)
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 ]
hehe, i udało się pobić Michała:
i kto jest debeściak? Michał - Pon 16 Paź, 2006 god damn !! jurto w pracy trenuje anjas - Pon 16 Paź, 2006 A jakie rekordy mają Loko, Szymlorek? Bo widziałem, że zapinali jak głupi
Podzielcie się swoimi osiągnięciami!
Aha, gramy dzisiaj wieczorem? strick - Pon 16 Paź, 2006 Jestem za! Ja się prawie zrównałem z Michałem!
1.39.18Dariano - Pon 16 Paź, 2006 ja wczoraj sciagnelem sobie ale jeszcze nie trenowalem dzis bede upalal bedzie ciezko pozdro Michał - Pon 16 Paź, 2006 panowie, co z tym witakiem ?? jest jakas mozliwosc go dograć ??Michał - Pon 16 Paź, 2006 dla ciebie dariano, jest rally cross. Wczoraj jedzilem , tez zajawka na maxa