Michał - Śro 25 Paź, 2006 po pierwszym wyscigu
1. Loko ( ogolnie wymiótl wszystkich )
2. dariano
3. strick
4. bolo ( wyprzedizl mnie na 3 lapy przed koncem !! grrr )
5. Michal
6 Anjas - tutaj wielka niespodzianka , 2x dachowal ale wsciekle mnie gonil strick - Śro 25 Paź, 2006 A gdzie reszta była? Czemu nei jechaliście? nie ma usprawiedliwień! przyjmujemy tylko L4 + jakaś dobra flaszka
Ale w 2 wyścigu sie zdenerwowałem, ktoś we mnie brzydko wjechał na przedostatnim zakręcie, juz mi sie auto zdupcyło!anjas - Śro 25 Paź, 2006 niestety... dostałem po dupie 2x z rzędu.
Żądam rewanżu!!!!!!
Kiedy jedziemy?Michał - Śro 25 Paź, 2006 dorbra, ja tezjuz skonczylem.
jazda na maxa najtrudniejszy pierwszy zakret !!
anjas mnie gonil wsciekle w pierwszym wyscigu , ale w drugim nie dalem mu szans z 12 na 22 sekundy zrobilem roznice.
nowa zyciowka 1:36:84
zajebista opcja, kiepo ze wszystkich nie bylo
bolo dobrze daje !! bardzo dobrze
pozdro 600 !!106 - Śro 25 Paź, 2006 mi net wysypal sie na 20 min przed startem /wietrze w tym jakis podstep :D/ :/Maciek - Śro 25 Paź, 2006 Trzeba to ogarnąć bo ze 3 dachy miałem i spotkanie z LOKO szymlorek - Śro 25 Paź, 2006 U mnie niestety przyczyny nie do końca zależne odemnie.. pozpostaje mi tylko przeprosić ale nie miałem możliwości dotrzeć na czas do domu..Dariano - Śro 25 Paź, 2006 Ogolnie zajebista zabawa w pierwszym wyscigu walczylem z Bolem roszady chyba byly ze dwa razy i z jeden kontakt delikatny zakonczylem na 2 gim miejscu Loko kurwa poza zasiegiem wykrecil baaardzo niskie 1.34. i wez tu graj z takim.
No i drugi wyscig byl dla mnie o tyle dobry ze mialem pul pozyszyn i bylem pierwszy od startu prawie do mety. Loko wydymał mnie na ostatnim kolku :533: :522: przegralem o 1,5 sekundy zalamka ale 2gie miejsce nie jest zle 2x drugi czekam na nastepne eliminacje Dziekuje wszystkim za gre fajne sie gralo szkoda ze 106 mial pecha z netem bo wiadomo im wiecej wiary tym fajniejsza zabawa Loko - Śro 25 Paź, 2006 Wyścigi były dobre pierwszy troche nudny bo nic się nie działo , za to drugi już lepiej, zaspałem na starcie i zanim zdążyłem dojść do komputera to wszyscy pojechali , potem jeszcze po brawurowej jezdzie na dwóch kólkach zaliczyłem dacha , Michał chyba miał dobry widok bo zrobiłem to przed nim, no i potem pogoń z ostatniego miejsca przedzieranie się przez wszystkich i długa gonitwa za Dariano Rudello - Czw 26 Paź, 2006 Kiedy powtórka bo ja mam niedosyt: niedość ze sie spożniłem, benzyna sie skonczyla i NIEKTORZY agresywanie walczyli i tak O!
wiec kiedy?!?! :diabel:
[ Dodano: Czw 26 Paź, 2006 ]
i nie wiem czemu Michał mnie nie wymieniłes!! :562: tak sie starałemAnonymous - Czw 26 Paź, 2006 Dzięki Wszystkim za wyścig
Dzieki za miłe słowa, starałem sie ale rekordu nie udało sie pobic....
Było duzo walki i pare przepychanek które kończyły sie po za torem...ale to jest wyścig i walka, więc co złego to nie ja
Do następnego.
Pozdro.anjas - Czw 26 Paź, 2006 mimo, że mi wklepaliście, już nie mogę się doczekać kolejnego wyścigu.
I zmusimy eM do ustawienia 30 okrążeń i kwalifikacji. Albo nadania odpowiednich uprawnień adminowi
P.S. Michał to crasher Michał - Czw 26 Paź, 2006 coooooooooooooooo !!!!
ja nie jestem crasherem !! mam dowód że to ty we mnie wjechałeś , i to dwa razy !!
jak bede w domu to opublikuje dowody !!anjas - Czw 26 Paź, 2006 na bank te dowody są sfabrykowane
ewidentnie ty we mnie przywaliłeś! strick - Czw 26 Paź, 2006 Kto we mnie wjechał wczoraj w 2 wyscigu? Właśnie chyba Michał mnie wypchnął z toru! Miałem już po tym dość! Przy 2 pit-stopach bym nie dał rady!