To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rajd Barbórki

DeeS - Nie 10 Gru, 2006

106 to widze ze stalem gdzies kolo Ciebie, Ty byles jednym z tych co mieli pomaranczowe fartuszki ?:)

Bylem na Bemowie calym , cytadeli z 15 aut. i znowu na bemowie , oraz na karowej.
Sikor dal czadu na szykanie(karowa) swoja kijanka:) tak czulem ze przywali bo pewnie "trzezwy" nie byl :D ach Ci kartingowcy ;]

Maciek - Nie 10 Gru, 2006

Też staliśmy obok :) Lipa dziewczyny, że się nie zdzwoniliśmy.
106 - Nie 10 Gru, 2006

DeeS napisał/a:
106 to widze ze stalem gdzies kolo Ciebie, Ty byles jednym z tych co mieli pomaranczowe fartuszki ?:)

stalem normalnie za siatka, ale goscie BEZ APARATOW w rekach ubrani w zolte
i pomaranczowe kazmizelki wkurwiali mnie maksymalnie. kilku stalo centralnie
w kadrze z rekami w kieszeni.

mi podobal sie przejazd adamusa - poszedl dobrze, zwlaszcza na lewym 90 przed
mostkiem. oleksowiczowicz jak juz zlapal przyczepnosc to widac bylo ze auto mu
sie mocno odpycha. fiaty s1600 jakos tak bez wyrazu przejechaly. s2000 potega :)
aaa i skoda wrc tez fajna byla.

Peter - Nie 10 Gru, 2006

na bemowie w rownoleglych rozwalil mnie Abramowski jak sie nie myle (czerwone evo tedex). Fajnie wzial tez 90 lewy na mostek Frycz jak tylem pomacal opony. Stec jak jechal to rozwalalo uszy. Chyba najglosniejszy wydech i non stop marchewki. Tylko ten wiejski spojler moglby sciagnac.
Na karowej Passonen pojechal pieknie. Lotos dal piekny popis (z wylaczeniem Audi Killer :D )

PS 106 czy Ty stales w tej grupce z Krakowa co spiewali jestesmy u siebie itp itd? :D

Właśnie... Malar jeszcze dobrze zapinał na bemowie :) nawet sie oderwał od ziemii na mostku :D
DeeS - Nie 10 Gru, 2006

ja bylem kolo jakis ludzi przty mostku i pili sobie jakis spirytusik:) a jeszcze kolo mnie moze to 106 :) krzyczal na pana w czerwonej czapeczce zeby nie zaslanial :D
strick - Nie 10 Gru, 2006

Ja niestety nie pojechałem! Niestety trza było firmy przypilnować! Jak sie bawiliście?
Niemy miał wszystkich odemnie ucałować :D Zrobił to? :D

Żadnych buziaków nie było, chyba wszystkie zatrzymał dla Kuby :D
106 - Nie 10 Gru, 2006

DeeS napisał/a:
ja bylem kolo jakis ludzi przty mostku i pili sobie jakis spirytusik:) a jeszcze kolo mnie moze to 106 :) krzyczal na pana w czerwonej czapeczce zeby nie zaslanial :D

na pana krzyczal jakis lokalny ziom... z dluuuuugim .... obiektywem
a ja stalem zaraz obok niego... z odrobine mniejszym :D

no baaaaa swiat maly jest.... goscie ze spirytusem byli mocni :]

+ kilka obiecanych zdjec....

Loko - Nie 10 Gru, 2006

Ostatnie zdjecie mistrzostow świata :D Oboje i pani i pan mają śmierć w oczach w tej kii :D
Peter - Nie 10 Gru, 2006

zgadzam sie :D ostatnie zdjecie rzadzi :D
Bartek Ci co caly czas sie darli "I tak Krakow wygra, nie ma chu*a na festynie" itp to Twoje ziomy? :D stales tam men?

PS przepiekne zdjecia. moje przypominaja raczej zdjecie krajobrazu z rajdowka gdzies w tle

BaRtO_206GT - Nie 10 Gru, 2006

super fotki! ale ostatnie zdjecie MISTRZ !!! ale Ci ludzie maja mine :one: :509:
polll - Nie 10 Gru, 2006

oni sie chyba czegos przestraszyli hehehe
mi - Nie 10 Gru, 2006

może po prostu załatwiają potrzebę fizjologiczną, zwaną popularnie generowaniem stolca?
Zdjęcia ogólnie supeł...

grzech - Nie 10 Gru, 2006

oni mają taką minę bo za mostkiem zobaczyli 106 z aparatem w ręku :)

ps. kuzwa im sie nawet kola od mostka nie oderwaly