DeeS - Nie 10 Gru, 2006 106 to widze ze stalem gdzies kolo Ciebie, Ty byles jednym z tych co mieli pomaranczowe fartuszki ?:)
Bylem na Bemowie calym , cytadeli z 15 aut. i znowu na bemowie , oraz na karowej.
Sikor dal czadu na szykanie(karowa) swoja kijanka:) tak czulem ze przywali bo pewnie "trzezwy" nie byl ach Ci kartingowcy ;]Maciek - Nie 10 Gru, 2006 Też staliśmy obok Lipa dziewczyny, że się nie zdzwoniliśmy.106 - Nie 10 Gru, 2006
DeeS napisał/a:
106 to widze ze stalem gdzies kolo Ciebie, Ty byles jednym z tych co mieli pomaranczowe fartuszki ?:)
stalem normalnie za siatka, ale goscie BEZ APARATOW w rekach ubrani w zolte
i pomaranczowe kazmizelki wkurwiali mnie maksymalnie. kilku stalo centralnie
w kadrze z rekami w kieszeni.
mi podobal sie przejazd adamusa - poszedl dobrze, zwlaszcza na lewym 90 przed
mostkiem. oleksowiczowicz jak juz zlapal przyczepnosc to widac bylo ze auto mu
sie mocno odpycha. fiaty s1600 jakos tak bez wyrazu przejechaly. s2000 potega :)
aaa i skoda wrc tez fajna byla.Peter - Nie 10 Gru, 2006 na bemowie w rownoleglych rozwalil mnie Abramowski jak sie nie myle (czerwone evo tedex). Fajnie wzial tez 90 lewy na mostek Frycz jak tylem pomacal opony. Stec jak jechal to rozwalalo uszy. Chyba najglosniejszy wydech i non stop marchewki. Tylko ten wiejski spojler moglby sciagnac.
Na karowej Passonen pojechal pieknie. Lotos dal piekny popis (z wylaczeniem Audi Killer )
PS 106 czy Ty stales w tej grupce z Krakowa co spiewali jestesmy u siebie itp itd? Maciek - Nie 10 Gru, 2006 Właśnie... Malar jeszcze dobrze zapinał na bemowie nawet sie oderwał od ziemii na mostku DeeS - Nie 10 Gru, 2006 ja bylem kolo jakis ludzi przty mostku i pili sobie jakis spirytusik:) a jeszcze kolo mnie moze to 106 krzyczal na pana w czerwonej czapeczce zeby nie zaslanial strick - Nie 10 Gru, 2006 Ja niestety nie pojechałem! Niestety trza było firmy przypilnować! Jak sie bawiliście?
Niemy miał wszystkich odemnie ucałować Zrobił to? Maciek - Nie 10 Gru, 2006 Żadnych buziaków nie było, chyba wszystkie zatrzymał dla Kuby 106 - Nie 10 Gru, 2006
DeeS napisał/a:
ja bylem kolo jakis ludzi przty mostku i pili sobie jakis spirytusik:) a jeszcze kolo mnie moze to 106 :) krzyczal na pana w czerwonej czapeczce zeby nie zaslanial :D
na pana krzyczal jakis lokalny ziom... z dluuuuugim .... obiektywem
a ja stalem zaraz obok niego... z odrobine mniejszym :D
no baaaaa swiat maly jest.... goscie ze spirytusem byli mocni :]
+ kilka obiecanych zdjec....
Loko - Nie 10 Gru, 2006 Ostatnie zdjecie mistrzostow świata Oboje i pani i pan mają śmierć w oczach w tej kii Peter - Nie 10 Gru, 2006 zgadzam sie ostatnie zdjecie rzadzi
Bartek Ci co caly czas sie darli "I tak Krakow wygra, nie ma chu*a na festynie" itp to Twoje ziomy? stales tam men?
PS przepiekne zdjecia. moje przypominaja raczej zdjecie krajobrazu z rajdowka gdzies w tleBaRtO_206GT - Nie 10 Gru, 2006 super fotki! ale ostatnie zdjecie MISTRZ !!! ale Ci ludzie maja mine :one: :509:polll - Nie 10 Gru, 2006 oni sie chyba czegos przestraszyli hehehemi - Nie 10 Gru, 2006 może po prostu załatwiają potrzebę fizjologiczną, zwaną popularnie generowaniem stolca?
Zdjęcia ogólnie supeł...grzech - Nie 10 Gru, 2006 oni mają taką minę bo za mostkiem zobaczyli 106 z aparatem w ręku
ps. kuzwa im sie nawet kola od mostka nie oderwaly