saxorulez - Wto 03 Kwi, 2007 zapraszam na stronkę.. ciekawe info dla włascicieli FiataAnonymous - Śro 18 Lip, 2007 anjasik! jak bedziesz robil kwadracik z lineupem (podejrzewam ze po lewej w glownym menu) to wez tam tez wstaw kwadracik na forum, bo ten co jest mam wrazenie ze strasznie maly jest.Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007 moze by to wrzucic na www.hothatch.org - bez zbednego komentarza.
anjas - Wto 25 Wrz, 2007 Spoko, mogę wrzucić... (tylko czy mamy prawa do tych zdjęć?)
Ale mam taki pomysł racjonalizatorski - może bym "przeszkolił" kilka osób z wrzucania treści na stronę, bo ja nie zawsze mam czas, szczególnie ostatnio jest bardzo z nim źle. A fajnie by było gdyby stronka się rozwijała.
Kto chętny?Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007
anjas napisał/a:
Spoko, mogę wrzucić... (tylko czy mamy prawa do tych zdjęć?)
poszło PW Anonymous - Nie 04 Lis, 2007 może by wrzucić na strone
X Jubileuszowy Rally Wyszków 2007
20-21 październik 2007r
Na około 40 kilometrowej trasie na terenie miasta Wyszków i Powiatu Wyszkowskiego rozegranych zostanie 12 prób sportowych na wydzielonych i zabezpieczonych placach. HOThatch.org reprezentowali Marcel i Barto startujaca w Peugeot 106 rallye - klasa 3. Był to pierwszy start tej załogi w KJSie która ukończyła rajd na 5 miejscu w klasie oraz 21 miejscu w klasyfikacji generalnej.
Michala film tez bys wrzucil.anjas - Pon 31 Mar, 2008 Dobra czarnuchy,
wrzuciłem właśnie na stronę dwa teksty naszego prezia o nowych mikro hothatchach. Czytać!!!
www.hothatch.org
Czekam teraz na relację Rudeckiego na temat MamMarzenie - zamieszczę razem z filmikiem.
Tym samym wracamy do chlubnej tradycji aktualizacji naszej strony.
Autorzy mile widziani mi - Pon 31 Mar, 2008 lux, kultura
Btw - fiat wreszcie poszedł w 5 biegowe skrzynie, te czwórki były przecież nie do wytrzymania anjas - Sob 14 Mar, 2009 Na stronce znalazł się nowy "test" saxo VTS16v napisany przez Michoola z pomocą Loko.
Zapraszam saxorulez - Sob 14 Mar, 2009 dzięki panowie!106 - Sob 14 Mar, 2009 nie ma za co qbus - Sob 14 Mar, 2009 Ok... a ja troche skrytykuje... ale nie zlosliwie... nie podoba mi sie to ze fragmenty o silniku i zawieszeniu sa powtarzane, rozumiem ze zabieg ten na caleu mial najpierw podanie danych seryjnych a pozniej podanie wlasnych odczuc zwiazanych z jazda tym samochodem, tudziez jakichs uwag na temat tych elementów. Ja bym postarał się to połączyć w jedną spojną całość. Przez taki układ tekstu mialem wrazenie że czytam to samo drugi raz. Ogolnie fajny artykuł ale brakuje mi w nim wiekszej ilosci opisu przezyc towarzyszacych kreceniu kierownica w tym hothatchu. No i test 2 letni... warto by moze wspomniec o tym co przez 2 lata sie zepsuło i wymagało wymiany.
Generalnie nice... jak zloze Honde i gdzies pojedzei to moze pokusze sie o porownanie Cifa vs 106 w rywalizacji kjsowej i rallysprintowej pP - Sob 14 Mar, 2009 gratki chłopaki
fajny tekst i na pewno pomoże nie jednemu, kto będzie chciał zakupić saxo vtsa