To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

Loko - Czw 25 Paź, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Loko: troche niejasno mówisz, albo ja źle jarze.

Taki oryginal OMP wyglada tak:
Po wewnętrznej kątownik dokręcany do fabrycznych miejsc na tunelu
Po zewnętrznej plaskownik dokręcany do fabrycznych miejsc na progu

Jedno z drugim lączą dwa katowniki.

Jak dla mnie to po prostu poprzeczne kątowniki trzeba dać na maxa nisko i będzie gitara.

Kurde bym narysowal ale nie umiem :/ :/ :/

W domu mam chyba jeszcze rysunek tego mocowania, wiec jak wróce to wstawie i wszystko bedzie jasne :)

M - Czw 25 Paź, 2007

Kurde miałem brać łamane bo niby wygodne ale po głowie cały czas mi chodzą takie kubły i chyba je kupie, wali mnie to, performance po pierwsze. Do tego pasy juz mam.
Bardzo podoba mi sie fotel RC, jakies opinie?

Michał - Czw 25 Paź, 2007

te co ja miałem ??
ja miałem speed'a rc , o te chodzi ?

M - Czw 25 Paź, 2007

TE co są takie fajne na stronie :D :D :D :D :D :D
saxorulez - Czw 25 Paź, 2007

ten co ma bato.. speed 3 troche za płąski na wysokosci barków jak dla mnie..

wczoraj się przymierzałem i nie było idealnie.. ale nie zapiołem pasów wiec moze jak się scisnę to by było lepiej.

kubas - Czw 25 Paź, 2007

ja sie waham miedzy II a III lub rc do II sie przymierzalem i bylo spoko tylko ze bez pasow a slyszalem opinie ze dla wysokich osob przelotki na pasy za na za niskiej wysokosci. Mam 186cm wzrostu takze nie wiem. Ale przy III istnieje mozliwosc ze bedzie za luzny na dole.... bo jakos tak wyszlo ze jestem chudy.... :) Barto a tobie jak lezy fotelik ile masz wzrostu ?
BaRtO_206GT - Czw 25 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
ten co ma bato.. speed 3 troche za płąski na wysokosci barków jak dla mnie..

wczoraj się przymierzałem i nie było idealnie.. ale nie zapiołem pasów wiec moze jak się scisnę to by było lepiej.

GRUBAS :D FreeMan sie zmiescil a Ty nie mozesz?? :D hehehe przestan juz chodzic na ta silke :P

Ziom serio.. nawet Adam widział.. dół mi pasuje (mam wąską nie rozr.uc.haną dupkę) ale na górze poprostu wydaje mi sie za płaski jak dla mnie.. ale moze tak musi być żeby można było wsiadać i wysiadać?
FreeMan - Czw 25 Paź, 2007

moja dupa tez miescie sie Bartka fotelu, ale za waski jest dla mnie w barkach....

ps. Barto masz w kły :)

BaRtO_206GT - Czw 25 Paź, 2007

FreeMan napisał/a:
ps. Barto masz w kły :)

why? :D

Bo ja i free chodzimy na siłkę nie poto żebyś na nas mówił grubasy - SYNU
qbus - Czw 25 Paź, 2007

Cytat:
No a co do przymierzenia to jak najbardziej się oferuje, do speeda 2 mozesz sie przymierzyc u mnie w aucie.

Ok... to przy okazji nastepnego spota... moze w koncu tez bym sie w sumie na nim pojawil, w pracy juz mam powoli loozy wiec sie powinienem w razie czego wyrobic.

Loko - Czw 25 Paź, 2007

eM napisał/a:
Kurde miałem brać łamane bo niby wygodne ale po głowie cały czas mi chodzą takie kubły i chyba je kupie, wali mnie to, performance po pierwsze. Do tego pasy juz mam.
Bardzo podoba mi sie fotel RC, jakies opinie?

Performance?, to sobie najpierw zawias zmien :D to sie wtedy bedzie nazywalo performance, chociaz moze i kubly to dobry pomysl przynajmniej przez drzwi nie wylecisz :D

CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007

Loko napisał/a:
Performance?, to sobie najpierw zawias zmien :D to sie wtedy bedzie nazywalo performance, chociaz moze i kubly to dobry pomysl przynajmniej przez drzwi nie wylecisz :D

HAHAHA - gruby text :)

:) Performance ...

M - Czw 25 Paź, 2007

Michał napisał/a:
te co ja miałem ??
ja miałem speed'a rc , o te chodzi ?

Tak MIchał, w sumie te wszystkie fotele podobne są do siebie, najlepiej je przymierzyć.
Akurat jak pamietam to dobrze mi sie smigalo twoim saxo (tak eM jezdzil SAXO VTS) po urynowie, jak na takie pieniazki to fajne fotele.