To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rozmowy o technice jazdy po sniegu

Bad-i - Wto 20 Mar, 2007

nie pisz farmazonow tylko daj pomogl w temacie rekinhuntera ;)
GOKART - Wto 20 Mar, 2007

206 Gti napisał/a:
GOKART napisał/a:
To w końcu gdzie odbędzie się ten rajsing ? Popatrzeć chcę
Tor Poznań byłby miodzio, nie mam daleko , do serwisu przy okazji sobie zajadę

Tor poznań kosztuje 6 tysięcy :)

A Biłgoraj 500 złotych ,,, Zapraszamy do Biłgoraja !!! Miniakiem chyba tez zrobisz kóleczko :)

tia... 800 km w jedną stronę żeby pojechac na spota ... chyba Cię cycki bolą :D ;)
w dodatku na ten sezon nie mam jeszcze kupionych żadnych zastępczych felg z oponami do wycierania na torze a nie uśmiecha mi się 2 x w sezonie kupowac zajebiście drogie opony :/
Gdy będzie zorganizowany jakiś 2 dniowy spot z połączony ze spożywaniem :564: to bardzo chętnie się wybiorę i poznam ekipę na żywo.
Do Poznania mam 250 km i zgłaszam się jako pierwszy widz który uwieczni to wydarzenie i zrobi fotorelację
Zapisywać się do listy gapiów :P
1. GOKART

P.S. Kartingowa część toru bardzo ciekawa i techniczna , część torowa bardzo szybka i mocne auto będzie zyskiwało przewagę.

nox - Wto 20 Mar, 2007

a jak ja wam powiem ze was wszystkich objade to też mi dącie pośmigąc furami na torze?:D
saxorulez - Wto 20 Mar, 2007

tak.. kochaniutki..
dodatkowo wo końcu byśmy CIebie zobacyli :D

Peter - Wto 20 Mar, 2007

teraz kumam o co chodzi...ten spor Marka23 i Gaduły to ustawiona akcja.to taka reklama wypadu na tor....teraz to skumalem bo narobiliscie mi ochoty na jezdzenie..
qbus - Wto 20 Mar, 2007

z rozmowy o technice w jezdzie po sniegu zeszlo na akcje wszyscy na tor... w sumie spoko :)
Jakarti - Wto 20 Mar, 2007

to i tak niezle bo przewaznie schodzi na kobiety :)
Anonymous - Wto 20 Mar, 2007

Z tym Poznaniem to muszę jakiś termin na torze ustalić, a potem spojrzeć w nasz kalendarz i wtedy zorganizuje jakiś spot.

P.S. Czy chcecie mi powiedzieć że Biłgoraj to tylko 1-dniowy spot czy jakaś wieksza akcja ??

Jakarti - Wto 20 Mar, 2007

Bilgoraj to zlot chlopakow ( i dziewczyn ) z klubu Peugota. ktos rzucil pomysl i nas zaprosil wiec napewno pare osob pojedzie :) wszystko jak w temacie bedize trwalo 3 dni ale od HH.org chyba wybierze sie stadnie.
saxorulez - Wto 20 Mar, 2007

ja tam uderzam ale na 1 dzień... cały 1 czerwiec - zrobie sobie dzień dziecka :D
CHRZANEK - Śro 21 Mar, 2007

Prosze jaki temat...
Panowie sie poróżnili i teraz kazdy po cichu liczy że pokona tego drugiego ;-)
Może sie okazać ze w Biłgoraju czy w poznaniu, nikt inny nie będzie potrzebny (no chyba że jako sekundant) ;-)
Ja tam traktuje to jako zabawe - bo jeżeli nawet jeżdże wolniej od Marka czy Lagaduli to co???
Mam się czuć "Hothatchowcem" drugiej kategorii ?
Bardzo fajnie ze chcecie sie zmierzyć na torze, bo to rozsądne i w miare bezpieczne, ale z tematu: "jazda po sniegu" zrobił sie temat: "Który z nich jest większym kozakiem" ;)
A moze któryś z "profesorów" napisze na temat jazdy po sliskim ??
Mnie to interesuje i chętnie posłucham.

OSKAR - Śro 21 Mar, 2007

ja to na sniegu lubie sie bawic.
ale powaznie mowiac to zawsze jest problem.
podstawa to ruszanie z dwujki i chamowanie silnikiem.
napewno w zimie wielu z nas ciagnie za rękaw,ale w wiekszosi przypadków(bynajmniej ja tak robie) nie trzeba wogole dotykac ręcznego.
Wystarczy przy mniejszej predkości machnac kierą w jedno i drugo strone i juz ci dupcia lata.
napewno jazda po sniegu uczy dobrych nawyków typu:nie cheblowac na ostro itp..

Jakarti - Śro 21 Mar, 2007

CHRZANEK napisał/a:
no chyba że jako sekundant

to bedzie tylko ciekawiej :D

CHRZANEK napisał/a:
Mam się czuć "Hothatchowcem" drugiej kategorii ?

tak :D

CHRZANEK napisał/a:
z tematu: "jazda po sniegu" zrobił sie temat: "Który z nich jest większym kozakiem"

bo to HH.org

CHRZANEK napisał/a:
A moze któryś z "profesorów" napisze na temat jazdy po sliskim ??

zaloz nowy temat i napisz co wiesz bo ten tamt juz przepadl :D

OSKAR - Śro 21 Mar, 2007

no prosze ja tu sie produkuje a tu juz dawno po temacie.
CHRZANEK - Śro 21 Mar, 2007

Ja mam wyjęty bezpiecznik od ABS i "lewa noga" działa jak rękaw.
Niby wiem co trzeba zrobić żeby to zniwelować (zabawa korektorem) ale jakos mi sie nie chce. Ja raczej nie czekam aż ktoś powie jak zawinąć na rękawie, albo zrobic altonena na placu - raczej myślałem o takich ciekawostkach jak np wychodząc z zakrętu szperuj sobie napęd lewa nogą, albo żeby nie złapać bloków na hamowaniu redukuj i wciskaj gaz jednocześnie hamując lewą (tak tak-ja tak właśnie robie - może źle ale własnie tego chciałbym się dowiedzieć)