KonradMK - Pią 27 Kwi, 2007 taaaa lamusie kubas - Nie 29 Kwi, 2007 a ja jak to na kierowce przystalo jestem strasznie lekki zeby moj pug byl szybszy 185 cm i az 62kg koks to ze mnie nie bedzie....polll - Wto 08 Maj, 2007 male uaktualnienie....
podobno tych butow nikt wczesniej nie reklamowal ... bo nie przecieraly sie hehe jaka prawda nie wiem Jakarti - Śro 09 Maj, 2007 POLLL !!!! to koniecznie oddaj do sklepu jesli masz paragon.. na buty zawsze jest gwarancja!!!!Misiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 on je z allegro kupił Jakarti - Śro 09 Maj, 2007 aaa to sory - tez bym reklamowal!! to nie 2 lata.. i narobil balaganu i zamkneli by mu konto Marek23 - Śro 09 Maj, 2007 A ja panowie przytulam DC do ścigania się samochodem... Do tygodnia powinny być, yeah.saxorulez - Śro 09 Maj, 2007 z US bierzesz??polll - Śro 09 Maj, 2007 buty kupilem w www.rallyshop.pl czyli u tego samego goscia co z allegro... wczoraj z nim gadalem i wmawial mi ze gdzies je rozdarlem zaczepilem itp... olewam temat poco mi czyjas laska ze przyjmie je w ramach reklamacjiMarek23 - Śro 09 Maj, 2007
saxorulez napisał/a:
z US bierzesz??
Dostaję dwie pary za free od polskiego przedstawiciela DC. Ale to za jazdę na desce nie samochodem...