na maxa spasiony teledysk, goscie maja pozytywnie zakrecony klimat, mozna sie ubawic i przy okazji posluchac dobrej nuty.Janusz - ¦ro 11 Lip, 2007
qbus napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=Ud_-AuBmp6Q Fatal Bazooka - Fous ta cagoule
na maxa spasiony teledysk, goscie maja pozytywnie zakrecony klimat, mozna sie ubawic i przy okazji posluchac dobrej nuty.
Faktycznie to jest ¶wietne.. ale było bodajże na 3 albo 4 stronie KonradMK - ¦ro 11 Lip, 2007 nie dublować moich postów!qbus - ¦ro 11 Lip, 2007 zjebalem w chuj
przepraszam juz nie bedek-mart - Nie 15 Lip, 2007 kocham ten kawalek, muzyke i teledysk:
fajniejsza wersja niż oryginał :gitara:Anonymous - Wto 17 Lip, 2007
k-mart napisał/a:
Erykah
ktos byl w parku sowinskiego rok temu? orgazm.
Michał napisał/a:
zajabongo
dobre slowo. stawiam kołnierz temu kto wyrecytuje z pamieci na spocie
PiTT napisał/a:
fajniejsza wersja niż oryginał
dobre... ale oryginal ma moc...
@ewrybady: prosimy, uprzejmie, o wrzucanie tytulow zeby bylo wiadomo w co sie klika. nikt nie lubi miec potem watpliwie przyjemnej niespodzianki. np. http://youtube.com/watch?...related&search=PiTT - Wto 17 Lip, 2007 ale to piękne co wkleiłe¶ :507:Michał - ¦ro 18 Lip, 2007 Break Machine - Street Dance
Fajnie by było jako byscie powstawiali kawałki w tym stylu. MISTRZUNIOAnonymous - Czw 19 Lip, 2007 o stary przypomniales mi taaaaaaaaaki numer! I tytulem i oldschoolem. muzycznie bogatszy niz taki wczesny rap ale czas i klimat ten sam.
ps. apropos NYC mialem podobna akcje co ten koles od tego filmiku co spotkal willa smitha nagle. ja spotkalem pharella i kanye westa takie miejsce :579:
A TUTAJ ZAAAAAJEBISTA NOWA WERSJA - Randy Crawford - juz dzisiaj sie niestety troche roztyla z wygladu ale spiewa dalej :579:
na pianie legendarny JOE SAMPLE :539: - mistrzunio, nazwisko mowi samo za siebie. On aranzowal oryginalna wersje.
ciekawe czy ktos tu taka muze dygynyt (czyt.'diggin it'.) :566: moze czas umierac? ale.. nawet jak nie to itak dzienx michal :564:Michał - Czw 19 Lip, 2007 Street life for a nickle or a dime !!
Jimmi - teraz ty mi przypomniałe±¶ !!
ja jeszce poszukam czego¶ !!Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 ale tlusciutka jest ta druga wersja nie? jak ty czarnuchu jej nie kminisz to kto? osadzona. no i sampel wyjebal solo ze az wiury poszly
tylko kurwa sluchac na dobrych glosnikach albo sluchawkach swołocz!k-mart - Czw 19 Lip, 2007 kto lubi neptunes?
Pharell mistrz, chlopak wie co robi, pewnie jezdzi williamsem