PiTT - Pią 01 Cze, 2007 zależy ile masz kasy to bym mógł Ci doradzić... młodsze lub starsze BMW
żartuję oczywiście
w tej chwili liczą się dla mnie tylko 2 marki, wiadoma oraz Honda
jak będę zmieniał auto to raczej pozostanę wierny, ale kto wie, może Audi S4 / RS4 bo mi się bardzo podoba
a tak na serio to mniej więcej jaki przedział kasowy masz?
szukasz auta sportowego / rodzinnego / lansowego?PiTT - Pią 01 Cze, 2007 jeszcze 1 argument przemawiający za BMW, kto jeszcze wie jak się dobrze zabawić
szczerze się wstydzę, że ta marka kojarzy się z takim typem zabawy który wg. mnie jest najdebilniejszym z możliwych
niech obleją auta benzyną i podpalą, będzie też fajnieMichał - Pią 01 Cze, 2007 dobra panowie
JAKA S2000 po wypadku pamiętnym nigdy tego nie kupie.
Kupuje civica 96 - 00 w budzie carlosowej. Co pozniej ( swap, zawias ... ) sie zobaczy, ale plany są jakieś ...Loko - Pią 01 Cze, 2007 Profil użytkownika czasami przeraża , ale zauważyłem ze coraz wiecej takich "fajnych" osób, dotychczas kojarzonych z bmw zaczyna jezdzić hondami. Dziś widziałem świetny przykład, łysy zsolarowany ham z wielkim złotym kajdanem na ręce i karku który jechał czerwonym civiciem jajem w powiedzmy takim sobie stanie ( jeśłi te kajdany były faktycznie ze złota, to były wiecej warte od civica ), wyglądało to przekomicznie dla mnie śmiesznie, do tego telefon miał centralne miejsce w samochodzie wystawiony jak najbardziej do góry żeby go było widać i pare innych szczegółów M - Pią 01 Cze, 2007 No to mu pojechales...
Michal dresiarz Anonymous - Pią 01 Cze, 2007 Co do 6gen, to swietnie by było trafić białego rally BaRtO_206GT - Pią 01 Cze, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Co do 6gen, to swietnie by było trafić białego rally
albo Type S :562:Vlodarsky - Pią 01 Cze, 2007 Michał a 206 RC ? napewno chcesz skośnooką wiertarę ? bądź troche żabojadem KonradMK - Pią 01 Cze, 2007 miś zrób jak ja - kupuj dupowóz za małe pieniądze i buduj jakiegoś małego wariata przy okazji do upalania CHRZANEK - Pią 01 Cze, 2007 TO jest najlepsza opcja.
(z tym ze ja zrezygnowalem z dupowozu, i bede mial tylko "malego wariata do upalania")KonradMK - Pią 01 Cze, 2007 heheJakarti - Pią 01 Cze, 2007
Marcel 08 napisał/a:
TICO ubezpieczysz je w Amplico i bedzie luz
to amplico zajmuje sie ubezp. samochod?Vlodarsky - Pią 01 Cze, 2007 ubezpiecza, krawaty wiąże, usuwa ciąże..Misiek_lbn - Pią 01 Cze, 2007 nie wiem tego, ale jak bym kupił Tico, to bym się napewno na życie dobrze ubezpieczył Anonymous - Pią 01 Cze, 2007 Pomyśl o tym czerwonym RC, od mojego zioma. DObry wóz, moge pomóc w tranzakcji.