HydePark - mój własny, nieinteresujący temat o pandzie
martin.h - Wto 14 Kwi, 2009 Ale ta 17'tka strasznie znikła w nadkolach Pandy. Zaje.bisty hothatch, gratuluje k-mart - Wto 14 Kwi, 2009
Time attack king!!!mi - Wto 14 Kwi, 2009 to nie jest 17', choć faktycznie tak wygląda. To nie hąda, nie muszę zakładać gigantycznego lacia, żeby po zakrętach latać.
M - Wto 14 Kwi, 2009 Mysle jednak ze na tych od Alfy GTV wygladalaby lepiejKonradMK - Wto 14 Kwi, 2009 moim zdaniem najlepiej wygląda na 13" stalówkach i kapciu kormorana. dla szału można zapodać używane dębice...nox - Wto 14 Kwi, 2009 W naszej firmowej są gilslaved'y pierwszy raz widziałem takie opony ale mimo to się sprawdzają Młody Papież - Wto 14 Kwi, 2009 toż to fotomontacz!mi - Wto 14 Kwi, 2009 a gówno się znacie! Chciałem kupić r888, ale nie ma w rozmiarze 165/65r14, ani - o dziwo - w fabrycznym 155/80r13. Jakie oni w tej Japonii rozmiary z dupy mają?
(a na fabrycznym kormoranie na krętym lałem seryjne imprezy i miśki, a z gt-r szedłem równo)pP - Wto 14 Kwi, 2009
Cytat:
(a na fabrycznym kormoranie na krętym lałem seryjne imprezy i miśki, a z gt-r szedłem równo)
kormoran daje radę!!!KonradMK - Wto 14 Kwi, 2009
nox napisał/a:
W naszej firmowej są gilslaved'y pierwszy raz widziałem takie opony ale mimo to się sprawdzają
girl slave? I like GeKo - Śro 15 Kwi, 2009 Jak nie lubię gleby, to się prosi o glebę .
Włóż kłową 6 do tego 4 przepustnice i będzie chodzić pięknie np jak ta http://www.youtube.com/watch?v=HzbaQOe0cmwAnonymous - Śro 15 Kwi, 2009 kurde e-MI to jest naprawde mesko-gejowsko-drakQueen'owa fura mi - Śro 15 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
Włóż kłową 6 do tego 4 przepustnice i będzie chodzić pięknie
spokojnie - mocy starcza. Może na papierze nie jest za szybka, ale w rzeczywistości nie jeden mógłby się zdziwić.
Marcel 08 napisał/a:
kurde e-MI to jest naprawde mesko-gejowsko-drakQueen'owa fura
czasem widzę młodych mężczyzn wodzących za nami wzrokiem, się żyje...