To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jakie TV ?

Bad-i - Czw 15 Maj, 2008

mnie wczoraj przestrzegali że:

- te tanie TV z internetu są sprowadzane z niemiec i pozniej serwis trwa 2-3 tygodnie

Pojechałem do takich 2 sklepów i otrzymałem gwarancje że telewizory są od Polskiego dystrybutora łącznie z Polską gwarancją i serwisem

- to ja pytam.... dlaczego w żadnym sklepie (media, euro, itd...) nie maja TV na stanie magazynowym Sony Polska

odpowiedz: "proszę Pana to jest nasza tajemnica i przewaga że my mamy towar ;) "

CHRZANEK - Czw 15 Maj, 2008

Jakie TV ?

DUŻE !!!!!!!!!!!!!!!

qbus - Sob 30 Sie, 2008

No właśnie kurde... siedzac ok 2 metry od TV 32'' bede cos na nim widzial? Mniejsze maja hd ready albo full hd? w ogole warto inwestowac w full hd przy takim "małym" rozmiarze? zauwaze jakas roznice? Kupilem ps3 i granie na tv sd srednio mi sie widzi... tzn obawialem sie ze bedzie gorzej ale i tak porownojac to do tego co jest u kumpla to sa dwa rozne swiaty. Mam mały pokój przez co jestem strasznie ograniczony.

http://www.videolux.pl/te...000-p-1846.html o a takie cos?

Michał - Sob 30 Sie, 2008

świetne pytanie !!
wiem że teraz wszyscy zachwalają SONIAKI . Ja sam nie wierze zeby sony zrobiło coś dobrego.
Panowie ? mikson, dziku, go-kart ?

Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008

Majk ja powiem tak, zdecydowanie najlepszym TV dla mnie jest plazma Pioneera. Ze wzgledu na budżet ja kupilem Sony - jestem bardzo zadowolony. Zreszta sam widziales jak wyglada i gra.
dzik - Pon 01 Wrz, 2008

Ja sie nauczylem jednego, rozrzut pomiedzy egzemplarzami tego samego modelu jest tak duzy ze nie mozna opierac sie tylko na opinii innych.
Mam 32" samsunga, kiedys to byl model polecany przez wielu. Kolory jednak byly beznadziejne, telewizor nie potrafil pokazac koloru brazowego. Nie sposob to bylo ustawic. Wqrwial mnie mocno.
Wyslalem do serwisu, serwis oczywiscie stwierdzil ze wszystko jest w porzadku i sie czepiam. Na szczescie spotkal mnie taki pech ze telewizor w drodze do mnie gdzie sie zgubil. Tzn ktos z dhl'a sobie go podwedzil. Serwis wyslal mi druga sztuke, ten dzialal idealnie.

qbus - Wto 02 Wrz, 2008

Cytat:
wiem że teraz wszyscy zachwalają SONIAKI . Ja sam nie wierze zeby sony zrobiło coś dobrego.

Przeglądajac oferty i widzac ceny tv Sony stwierdzilem ze to bez sensu, naprawde duze roznice pomiedzy innymi producentami a Sony, jednak gdy bylem w mm po konsole stanalem sobie przy scianie z tv... jak dla mnie roznica jest naprawde duza... jakosc jest naprawde bardzo dobra.

Dobra... to co łykać to 26 Sony? czy jest ktos w stanie polecic mi cos innego?

Michał - Śro 03 Wrz, 2008

Cytat:
mm po konsole stanalem sobie przy scianie z tv... jak dla mnie roznica jest naprawde duza

heheheh
qbus, w mm to dają niezle w łape sprzedawcą aby "retuszowali" orbaz na jednych a na innych tv nie ... powaga

qbus - Śro 03 Wrz, 2008

no to rzuccie jakims pomyslem... bo czym sie mam sugerowac skoro nie obrazem w sklepie?
Bad-i - Czw 04 Wrz, 2008

qbus napisał/a:
no to rzuccie jakims pomyslem... bo czym sie mam sugerowac skoro nie obrazem w sklepie?

jest jakas firma ktora przywozi ci TV do domu i robi prezentacje (Dziku dawal mi namiary na nich)

Greg - Czw 04 Wrz, 2008

Bad-i napisał/a:
jest jakas firma ktora przywozi ci TV do domu i robi prezentacje (Dziku dawal mi namiary na nich)

Na tym forum hdtv poszukałem troszkę i nie znalazłem takiej firmy, może źle szukałem. Jakieś szersze info? Bo też niedługo coś zanabedę.

strick - Czw 04 Wrz, 2008

Cytat:

Ale pewnie tylko w wawie

GOKART - Pią 05 Wrz, 2008

strick napisał/a:
Cytat:

Ale pewnie tylko w wawie

Własnie że nie tylko :P

Jak jeszcze węszyłem na forum HDTV to faktycznie udzielał się tam facet z firmy która robiła prezentacje u Klienta . Teren - cała Polska, w zależności ilu klientów miał w danym regionie zależała stawka takiej prezentacji.

strick - Pią 05 Wrz, 2008

Dobre to, przydał by sie taki koles, bo ja starego musze namowic na wiekszy TV :)
Bo teraz mamy 32" ale niestety jest troszke mały :/

Stf - Wto 16 Wrz, 2008

kufa odświeżam. byłem napalony na sony i z takim zamiarem wpadam do 2 sklepów. niezależni sprzedawcy - zaznaczyłem że nie kupię tv tylko szukam porady. obydwie osoby odradziły sony - jedna poleciła panasonic druga samsung. Generalnie byli spójni że Sony ma jakieś stare matryce - o co z tym chodzi? Podobno samsung jest technologicznie najbardziej zaawansowany. Pionier bierze matrycę od Panasonica - więc jak już to nie ma sensu przepłacać. Kufa tak mi namodzili, że już nic nie wiem. Czym się różnią modele full hd pomiędzy sobą - to jest chyba najważniejsze pytanie. Tzn mamy np. 46" tego samego producenta. wszystkie fullhd i jeden kosztuje 3,8, drugi 6 koła - o co kaman ?