pytanko:
jak przeniesc screeny z ps'a do netu lub na kompa?? Nie ogarniam tego.
Czy w x'ie jest taka opcja?
w FM2 jest funkcja wysłania fotki do netu
nie wiem jak w innych gierkach
GT 5 faktycznie ładnie wygląda, ale drażni brak zniszczeń Michał - Pią 01 Lut, 2008 po primo, to jest prologue, czyli demko
a co do zniszczeń ... pitt , takie zniszczenia jakie są w forzie to pic na wode. Prawdziwe zniszczenia są tutaj ...
strick - Pią 01 Lut, 2008 Własnie kumpel mi mowił ze to mu sie bardziej od GT5 podobało Marek23 - Pią 01 Lut, 2008
strick napisał/a:
Własnie kumpel mi mowił ze to mu sie bardziej od GT5 podobało
Bo pewno Gt5 było za ciężkie...The Mc - Pią 01 Lut, 2008 A czy ktos z was gral w gre SKATE ? bo jakbym ja kupic PS3 to wlasnie ta gre odrazu kupil.
Marek moze ty ? (no bo to taki snowboard bez kolek k-mart - Sob 02 Lut, 2008 Zastanawialem sie stojac w sklepie, w prawej Colin Dirt, w lewej Skate.
Coz, dla mnie decyzja byla latwa. Ale moze jako nastepna?PiTT - Sob 02 Lut, 2008 ja grałem w demko Skate na x'a i całkiem spoko
podobne bardzo do Tony Hawka, ale wcale nie gorszeMarek23 - Sob 02 Lut, 2008
Cytat:
ja grałem w demko Skate na x'a i całkiem spoko
podobne bardzo do Tony Hawka, ale wcale nie gorsze
Choć jestem kategorycznym zwolennikiem PS3, to przyznaję, że "Skate" jest o niebo lepszy od Tony Hawka. Bardziej realistyczny, a ja lubię realistyczne gry.The Mc - Sob 02 Lut, 2008 No wlasnie o to mi sie podoba w tym SKATE ze to symulacja jazdy na desce a nie kurna latanie po budynkach i grindy na liniach wysokiego napiecia w durnym TonyMarek23 - Sob 02 Lut, 2008 The Mc, jak jeszcze jeździsz na deskorolce, to w lato może kiedyś się w Wawie ustawimy...
Skate jest naprawde ok.The Mc - Sob 02 Lut, 2008 nie juz dawno temu przestalem. Kosztowalo mnie to zbyt duzo nerwow, no ale z deska jest cos takiego ze nigdy nieprzestaje sie o tym myslec. Dlatego chcialbym w tego Skata pograc, bo chociaz triki bede mi czesto wychodzic