Anonymous - Wto 02 Paź, 2007 kon wiecej ale lepiej jezdzi i to oryginalny japonczyk saxorulez - Wto 02 Paź, 2007 lepeij jeżdzi.. porównywałes??
powiem tak..może i na prostej jest szybsza. Ale na torach po których my jeżdzimy to akurat lepiej sprawdzaja się francuzyanjas - Wto 02 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
lepeij jeżdzi.. porównywałes??
ja też nie wiem czy lepiej... Swifta naklepałem yarisem a z rallye nie miałem przyjemności
Myślę, że mógłby zaskoczyć Anonymous - Wto 02 Paź, 2007
anjas napisał/a:
yarisem a z rallye nie miałem przyjemności
Myślę, że mógłby zaskoczyć
ziom to moze kiedys sie zlapiemy saxorulez - Wto 02 Paź, 2007 szzególnir orginał 1.3 majacy 103KM z 1.3 i 8v.. plus mega lekka masa.. on ma coś ok 9-9,5 do 100 - ale bardzo krótką skrzynkę i jest mega elastyczny106 - Wto 02 Paź, 2007 jak mialem puga 1.4 na krotkiej skrzyni to swifta gti lalem bez problemu
dwu lub trzy krotnie. gosc tlumaczyl sie ze ma pelen bagaznik :D
seryjnym /takim bez pucharowego kitu/ rallye jezdzilem jednym moim
zdaniem nie powala osigami, ale tez jakies mega lipy nie ma.Anonymous - Wto 02 Paź, 2007 Silniki z s16/vts'a można wyrwać w niektórych przypadkach z osprzętem nawet za 2k zł(tyle chciał koleś za silnik z rozwalonej 106 w Knurowie).Tyle tylko ,że na początek i tak trzeba go rozebrać i w niego trochę zainwestować.Marek23 - Wto 02 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
powiem tak..może i na prostej jest szybsza. Ale na torach po których my jeżdzimy to akurat lepiej sprawdzaja się francuzy
Łukaszku, rozwiń proszę... Mam francuza i sie jaram, ale to chyba pochopnie, tak w moim stylu napisałeś.anjas - Wto 02 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ziom to moze kiedys sie zlapiemy
spoko, bardzo chętnie, ale yaris nie jeździ chyba już tak jak kiedyś. Muszę sprawdzić o co chodzi. Z ciekawości bym spróbował z Twoim 106.
Dziś klepnął mnie np. jakiś C4, 5 drzwi na xenonie. Nie wiem jakie tam są silniki, ale VTS 170 koni to w budę 5d raczej nie wsadzali... Teoretycznie klepnąć mnie nie powinien...Marek23 - Wto 02 Paź, 2007 Mój drogi Anjasie, widzę, że tu chłopaki jadą po Yarisie TS...a ja na przekór powiem, Ci, że się mega jaram Twoim autkiem.anjas - Śro 03 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Mój drogi Anjasie, widzę, że tu chłopaki jadą po Yarisie TS...a ja na przekór powiem, Ci, że się mega jaram Twoim autkiem.
dzięki drogi Marku23
ale kto jedzie po yarisie, bo nie widzę?
... chyba, że chodzi o inne wątki to taaak, zdarzało się kilka razy
Yariskiem jeżdżę rzadko, ale jak już w niego wsiadam to jestem naprawdę zadowolony.Vlodarsky - Śro 03 Paź, 2007 w C4 mogłeś spotkać 2,0 16v 143KM albo 2,0HDi 138KM Andrzej. Więc nie powinieneś dostać chyba, że trafiłeś jakiś co dopiero przechodzi homologacje czy coś np 1,6 turbo albo coś nigdy nic nie wiadomoAnonymous - Śro 03 Paź, 2007 jak bralem sie z moim bratem jak mial swifta mk3 tego najwolniejszego to szlismy rowno tylko ze sie okazalo to mial dluzsza skrzynie od zwyklego 1.3 jak wymienil na krotsza to bym juz nie dal rady do 100 bo jakos go mierzyl i byl z .3sek szybszy jakos tak , ale pozniej juz nie zlapalem sie znim,,
swifta prosto jest polozyc na glebe i trzeba by tez porownac na torze, ale
powiem tak moim zdaniem sporo ich jezdzi po torach, widac swoj potencjal maja jak na marne 1.3anjas - Śro 03 Paź, 2007 Moim zdaniem była to benzyna. Więc może taki 143 konie mnie pojechał.
Oczywiście nie chcę się tłumaczyć, ale miałem pełny bak i pasażera
Ile taki 2.0 16v ma do setki?
Czy to jest taki sam silnik jak w 307? Bo 307 kiedyś na pusto delikatnie wyprzedziłem (zresztą opisałem to dumnie w killach )Anonymous - Śro 03 Paź, 2007 jakos ma lekko ponad 9sek do paki