zgadzam się. Jest mega wytrawnym politykiem i moze wszsytkich zaskoczyć.. po pierwsze dla tego ze już tylko On i PiS są prawdziwą lewicą w Polsce.
LiD się rozmiekczył i już jest w centrum.. a Samoobrona - no commentsgaugan - Czw 11 Paź, 2007 Ooooo Lukaszku, widze, ze Ty wiekszy lewus niz ja :564:
aczkolwiek dla mnie Miller sie skonczyl, razem z OleksymKonradMK - Czw 11 Paź, 2007 a wy ciągle o top populistycznych partiach. reklama w tv robi swoje saxorulez - Czw 11 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
a wy ciągle o top populistycznych partiach. reklama w tv robi swoje
jeśli chodzi Ci o mnie to takei poglady wynosze z domu , rodziny.KonradMK - Czw 11 Paź, 2007 wiem, że nie tylko ty oglądasz tv w domu
btw moi starzy są za PO, dziadek był lewicowcem (jeden i drugi), babcia za PO... z domu się wynosi wartości a nie poglądygaugan - Czw 11 Paź, 2007 Konrad, od lat mam wyrobiona swiadomosc polityczna, interesuje sie, sledze, czytam, nie wqrwiaj takimi tekstami
z tego co sie zorientowalem, to Ty masz problem z okresleniem sie w temacie. ja nigdy
pzdrKonradMK - Czw 11 Paź, 2007 ja się nie napinam, o co wam chodzi?gaugan - Czw 11 Paź, 2007 ja tez nie
zaczepiasz piszac o reklamach tv. wiedze czerpie z innych zrodel, trust meKonradMK - Czw 11 Paź, 2007 ok to ja będę niszowy, underground ziom, yo saxorulez - Czw 11 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
z domu się wynosi wartości a nie poglądy
co sugerujesz? bo nie rozumie.. ze jestem jakis nieuświadomiony i żuyję w błędzie
nie napinam sięDariano - Czw 11 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
nie napinam się
E tam ale nie j.e.b.niesz kondziowi ??!!Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
Ooooo Lukaszku, widze, ze Ty wiekszy lewus niz ja :564:
aczkolwiek dla mnie Miller sie skonczyl, razem z Oleksym
nie obrazaj mi rodziny Marek23 - Czw 11 Paź, 2007
Cytat:
zmniejszysz szanse tych oszolomow z ...
Ale tu jest problem Niemy. Ja wcale nie uważam, żeby PIS byli o wiele większymi oszołomami od reszty. Nie zagłosuję na nich, ale reszta dla mnie nie jest lepsza. PIS nie rządzi dobrze, ale media podnoszą to do kwadratu, takie jest moje zdanie.
Pójdę i oddam nieważny głos, tak dla zasady...
JIMEK napisał/a:
o motyla noga... czarne jest biale....
kalisz, szmajdzinski, oleksy, miller... mordy te 'moje'. no tak... i jak tu nie lubic kwacha jak sie najebie? przeciez my tez lubimy... :546:
Też jestem w szoku...
saxorulez napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Leszek Miller to jest GOSC - serio mowie
zgadzam się. Jest mega wytrawnym politykiem i moze wszsytkich zaskoczyć.. po pierwsze dla tego ze już tylko On i PiS są prawdziwą lewicą w Polsce.
Miało być kulturalnie to niech jest, bo normalnie to bym teraz pojechał po was i po waszym Leszku. Każdy były wysoko postawiony człowiek PZPR powinien mieć odebrane prawa obywatelskie. Chyba czas skończyć temat, bo ja na granicy wytrzymałości...Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Miało być kulturalnie to niech jest, bo normalnie to bym teraz pojechał po was i po waszym Leszku. Każdy były wysoko postawiony człowiek PZPR powinien mieć odebrane prawa obywatelskie. Chyba czas skończyć temat, bo ja na granicy wytrzymałości...
pohamuj się, uuuuusssssaaaaaaaaa łłuuuuusssssssssaaaaaaaaa - zanim powiesz cos głupiego
Mareczku musisz panować nad nerwami - czy to oznacza że nie napijesz sie ze mna już wódeczki?