To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - cieszę się, bo...

Marek23 - Sob 27 Paź, 2007

Niemy napisał/a:
ale pisza ze potrzebowali minute i 2 sek na okrazenie sportem

A czy jechali identyczną trasę jak my?

Niemy - Sob 27 Paź, 2007

Marek23 napisał/a:
Niemy napisał/a:
ale pisza ze potrzebowali minute i 2 sek na okrazenie sportem

A czy jechali identyczną trasę jak my?

a widzisz, tego nie wiem i niestety nie jest napisane jak jechali.

206 Gti - Sob 27 Paź, 2007

Najprawdopodobniej.

Bo czas zblizony ...

Dees miał swoim saxo w Lublinie 58 sekund tak ?

anjas - Sob 27 Paź, 2007

Niemy napisał/a:
w aktualnym 'Auto Moto' testuja Clio Sporta F1 z gokartem, gdzie?.....na torze w LUBLINIE!

łomatko... muszę kupić!

zaraz lece do kiosku.

206 Gti napisał/a:
Dees miał swoim saxo w Lublinie 58 sekund tak ?

Na pewno nie na tej samej trasie... Klubowo staneło na 1.03 , które można jeszcze poprawić... Leśny dziadek mówił, że 59 sekund robiły tam PROFI 4wd, więc nie uwierzę, w te 58 sekund ośką typu saxo...

Anonymous - Sob 27 Paź, 2007

anjasik apropos kol - ja mam serie na zime i polecam. jak sie zdecydujesz to sobie cos potem dokupisz na lato jak nie to nie musisz :)
Dariano - Sob 27 Paź, 2007

58 sekund nie ma takiej opcji saxo na seryjnym zawiasie chyba ze trawa scia ostatni zakret :D
Loko - Sob 27 Paź, 2007

Co do felg to ja uwazam idealnie tak samo jak Maciek, speedline 2120 to jest mistrz felga do cliówki no i do tego trwala. Najlepszy wybór :)
Ale na zime jednak poszedB bym w cos mniejszego typu 16 cali jesli sie tylko da.

No a co do lbn to jakies mocne niescisloslosci tutaj wychodza dees nie zrobil 58 sekund, jego czas saxo to bylo 1:05.0x.

No a co od czasu z gazety to tam na zdjeciu widac, ze jada ten dlugi luk po lewej, prowadzacy do prostej startowej, ktorego my nie jezdzilismy, wiec jesli miezyli tak jak na zdjeciach to nie to samo.
No i ten test to jest idealna kopia odcinka z automaniaka zreszta napisala go ta sama osoba ktora prowadzila w automaniaku, dobry patent na podwójny zarobek :D

anjas - Sob 27 Paź, 2007

JIMEK napisał/a:
anjasik apropos kol - ja mam serie na zime i polecam. jak sie zdecydujesz to sobie cos potem dokupisz na lato jak nie to nie musisz

i chyba tak zrobie :)

nałoże zimowe kapcioszki na seryjne koła. A wiosną będę się zastanawiał czy kupić coś nowego na lato (może właśnie speedline 2120, bo są naprawdę fajne), czy zostawić serię :) ... A podobno seria jest dość lekka i wytrzymała. Mam nadzieje :)

Loko napisał/a:
Ale na zime jednak poszedB bym w cos mniejszego typu 16 cali jesli sie tylko da.

no właśnie nie wiem do końca jak to jest, ale mam obawy, że 16tki nie wejdą.

Loko napisał/a:
wychodza dees nie zrobil 58 sekund, jego czas saxo to bylo 1:05.0x.

No to relaks, bo mozna zejść na 1.01 myślę, ale poniżej minuty ośką nie widzę tego.

Loko - Nie 28 Paź, 2007

Pare foteksów Cliacza :)

A co do felg, jesli bedziesz chciał je malować, to mi sie na przykład bardzo podoba jak felgi w cliaczu są zrobione tak jak na zdjeciu poniżej, że wnętrze jest pomalowane na czarno, a akurat w tej feldze da sie to idealnie zrobić, bo jest akurat rancik tam gdzie trzeba. Przy takim pomalowaniu felga wyglada na większą.
Ponizej fotki tak żeby było widać różnice.

anjas - Nie 28 Paź, 2007

super fotexy... dzięki :)

:564:

ooo właśnie... I ten srebrny to nie jest F1 Team, a ma czerwone zaciski.

r26rulez - Pon 29 Paź, 2007

Przede wszystkim gratuluje wyboru ( chociaz preferuje turbo)

A teraz mam pytanie. czemy nie kupiles tej wersji r27??, bo z tego co sie orientuje cenowo chyba nawet wychodzilo taniej niz zwykly sport ( r27 ma mistrzowskie fotele- moge nawet stwierdzic ze lepsze niz w tej mojej strzale)

napisales wczesniej ze zenony doswietlaja Ci zakrety tak? , kurna to jakies podrobki mi chyba wstawili bo ja tak nie ma!! :547:

anjas - Pon 29 Paź, 2007

lachim83 napisał/a:
Przede wszystkim gratuluje wyboru ( chociaz preferuje turbo)

dzięki... Ja wolę NA :)

lachim83 napisał/a:
A teraz mam pytanie. czemy nie kupiles tej wersji r27??, bo z tego co sie orientuje cenowo chyba nawet wychodzilo taniej niz zwykly sport ( r27 ma mistrzowskie fotele- moge nawet stwierdzic ze lepsze niz w tej mojej strzale)

Głównie przez kolor. Nie chciałem żółtego. Nie chcę żeby za bardzo rzucał się w oczy a kolor w F1 TEAM jest mocno oczojebny.

lachim83 napisał/a:
napisales wczesniej ze zenony doswietlaja Ci zakrety tak? , kurna to jakies podrobki mi chyba wstawili bo ja tak nie ma!!

dokładnie nie wiem, ale chyba zenony nie doświetlają. Nie wiem dokładnie jak to działa. Widziałem kiedyś jak w punto na zakrętach włączał się halogen... Może to takie rozwiązanie?

Przez chwilę nawet zastanawiałem się nad Megane. Myślę, że z pomocą FreeMana zmieściłbym się nawet w budżecie, ale po pierwsze miałem kiedyś MII w domu i mam już dość, po drugie wydaje mi się, że niedługo już zmienią ten model. Clio III jest świeższy jak dla mnie. Chociaż Megane też jest zajebiste.

PiTT - Pon 29 Paź, 2007

lachim, wrzuć jakieś fotki
auto mistrz :one: