Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Hot Hatch do ~12 tysięcy
Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 Sharx gratki zakupu.I zostaw tak jak jest z tym bodykitem :577: .Wszystkie lachony twoje Stacho - Wto 13 Lis, 2007 Lepiej nie !
To bardziej odstrasza je !
Chociaż Sharx możemy spróbować zaraz wylansować się na Krakowskie ?
anjas - Wto 13 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
dzięki, teraz nie tylko Ty jesteś szczęśliwy że kupiłeś samochód, w dodatku obaj "taki sam" zakupiliśmy
jasne, ale Twój stoi już pod domem a ja na swój muszę czekać jeszcze 1,5 miesiąca kubas - Wto 13 Lis, 2007 dobrze sharx dobrze !! sprzedaj jak najszybciej to niemieckie toczydelko i zrob z clio igielke !!Misiek_lbn - Wto 13 Lis, 2007
Cytat:
Chociaż GSI też bardzo mi się podoba, nie korciło Cie zeby za ten budzet wzmocnić Corse zamiast kupować kolejne auto?
corsa idzie na sprzedaż, ta operacja miała na celu zaoszczędzenie kilku tysięcy na studia i życie
jak bym miał zapas gotówki, to oczywiście że bym w GSi coś może porobił, albo kupił Sporta poprostu Rudello - Wto 13 Lis, 2007 fajnie fajnie, gratuluje... tylko zrob serie i pomaluj blotniki, zima nie zima wygladac jakos musi Anonymous - Śro 14 Lis, 2007 no fajnie młody, tylko zeby ta chec oszczednosci nie przeistoczyła sie w ciagły brak kasy
gratki niech sie nie psuje i niech jezdzi i wiecej pewnosci siebie NA PRZYSZŁOŚC a moze cos z tego bedzie :570:Anonymous - Śro 14 Lis, 2007 dobrze powiedziane
ciagly brak kasy bo auto na pierwszym miejscu i ciagle cos do zrobienia ulepszenia przemalowania... ech skad ja to znam ostatnio .. Misiek_lbn - Śro 14 Lis, 2007 dziś wstawiłem je do motrio
na dniach wymiana rozrządu, filtrów i oleju